Mupangatake Nilai ing Saben Langkah Perjalanan Pelanggan

Nutup adol minangka wayahe penting. Nalika sampeyan bisa ngrayakake kabeh karya sing wis ana nalika entuk pelanggan anyar. Ing endi upaya sampeyan kabeh wong lan alat CRM lan MarTech wis dikirim. Iki sampanye pop-the-champagne lan napas lega. Iku uga mung wiwitan. Tim pemasaran sing maju bakal njupuk pendekatan sing tetep kanggo ngatur lelungan pelanggan. Nanging tangan tangan antara alat tradisional bisa ditinggalake

5 Bab sing Sampeyan Coba Coba Sadurunge Mbukak Situs Web E-commerce

Mikir babagan ngluncurake situs web e-commerce? Mangkene limang perkara sing kudu sampeyan pikirake sadurunge ngluncurake situs web e-commerce: 1. Nduwe Produk sing Tepat Golek produk sing cocog kanggo bisnis e-commerce luwih gampang katimbang rampung. Yen sampeyan wis nyuda segmen pamirsa, sampeyan pengin adol, banjur takon pitakon babagan apa sing bakal didol. Ana sawetara perkara sing kudu dipriksa nalika mutusake produk. Sampeyan kudu

OwnBackup: Pemulihan Bencana, Tanduran kothak wedhi, lan Arsip Data kanggo Salesforce

Pirang-pirang taun kepungkur, aku wis pindhah otomatisasi pemasaran menyang platform sing cukup misuwur lan diadopsi (dudu Salesforce). Timku ngrancang lan nggawe sawetara kampanye asuhan lan kita pancen wiwit ngarahake lalu lintas utama ... nganti ana bencana. Platform kasebut nindakake upgrade utama lan kanthi ora sengaja ngilangi sawetara data pelanggan, kalebu kita. Nalika perusahaan duwe perjanjian level layanan (SLA) sing njamin uptime, perusahaan ora duwe cadangan