Tren & Prediksi Pemasaran Digital

Tindakan pancegahan sing ditindakake dening perusahaan sajrone pandemi bisa ngganggu rantai pasokan, prilaku tuku konsumen, lan upaya pemasaran sing gegandhengan sajrone taun kepungkur. Miturut pendapat saya, pangowahan konsumen lan bisnis paling gedhe yaiku belanja online, pangiriman omah, lan pembayaran seluler. Kanggo para pemasar, kita weruh owah-owahan investasi ing teknologi pemasaran digital kanthi dramatis. Kita terus nindakake luwih akeh, liwat saluran lan medium liyane, kanthi staf sithik - mbutuhake kita

SaaS Companies Excel ing Sukses Pelanggan. Sampeyan Uga Bisa… Lan Mangkene Cara

Piranti lunak ora mung tuku; iku hubungan. Nalika berkembang lan nganyari kanggo memenuhi panjaluk teknologi anyar, hubungan kasebut tuwuh antara panyedhiya piranti lunak lan pangguna pungkasan - pelanggan - nalika siklus tuku terus-terusan terus. Panyedhiya software-as-a-service (SaaS) asring unggul ing layanan pelanggan supaya bisa urip amarga melu siklus tuku terus-terusan kanthi luwih saka siji. Layanan pelanggan sing apik mbantu njamin kepuasan pelanggan, ningkatake pertumbuhan liwat media sosial lan referensi lisan, lan menehi

Cara Ningkatake Keterlibatan lan Penjualan Musim Liburan Kanthi Segmen Dhaptar Email

Segmen dhaptar email sampeyan duwe peran penting ing sukses kampanye email. Nanging apa sing bisa sampeyan lakoni supaya aspek penting iki disenengi nalika preinan - wektu paling apik kanggo bisnis sampeyan? Kunci pamisahan yaiku data ... mula wiwit entuk data wulan sadurunge musim liburan minangka langkah kritis sing bakal nyebabake keterlibatan lan penjualan email sing luwih gedhe. Mangkene sawetara

3 Pelajaran saka Perusahaan sing Pancen Pelanggan-Pusat

Ngumpulake umpan balik pelanggan minangka langkah pertama sing jelas kanggo nyedhiyakake pengalaman pelanggan sing optimal. Nanging mung langkah pisanan. Ora ana sing bisa digayuh, kajaba umpan balik sing nyebabake tumindak. Kerep banget umpan balik diklumpukake, digabung dadi basis data tanggapan, dianalisis suwe-suwe, laporan digawe, lan pungkasane presentasi digawe menehi rekomendasi. Nalika semono, pelanggan sing menehi umpan balik wis nemtokake manawa ora ana sing rampung karo masukane lan wis rampung

Stirista Nguatake Grafik Identitas Anyar kanthi Data Wektu Nyata

Konsumen tuku ing toko online saka komputer ing omah, bukak kaca produk ing situs liyane ing tablet, gunakake smartphone kanggo ngirim babagan media sosial banjur metu lan tuku produk sing gegandhengan ing pusat blanja sing cedhak. Saben pertemuan kasebut mbantu nggawe profil pangguna sing lengkap, nanging kabeh kalebu irisan informasi sing beda, nggambarake awake dhewe sing beda. Kajaba integrasi, tetep wae