Aja lali online ing pemasaran offline!

Langsung Mail

Prilaku konsumen online dadi larang regane kanggo para pemasar online, nanging utamane ora kejawab babagan entitas offline. Akeh perusahaan sing duwe toko eceran, uga toko online, nganggep loro pamirsa kasebut kanthi kapisah, ora duwe kesempatan sing apik kanggo target lan nglacak liyane.

Linuwih Analytics aplikasi kayata WebTrends, Coremetrics, lan Omniture umume dianggep minangka sistem pelaporan nanging duwe data konsumen sing terkenal sing bisa dipisahake lan ditrapake kanggo pengunjung tartamtu ing data sampeyan.

Panyedhiya Layanan Email uga ngemot volume data prilaku. Gabungan karo Analytics, sistem iki bisa nglacak tumindak konsumen wiwit klik-tayang nganti konversi. Nyurung pengunjung online nyedhiyakake cara sing gampang kanggo nglumpukake data iki. Ing penawaran sampeyan, mupangate nyakup kunci unik kanggo saben pelanggan.

Kaya sampeyan kalebu kode kampanye ing potongan surat langsung, nggawe kaca landas kanggo nglumpukake kunci pelanggan sing unik minangka cara efektif nglacak pelanggan kasebut. Kaca kebangkrutan kasebut bisa nyedhiyakake pilihan adhedhasar ijin kanggo pemasaran tambahan. Tombol banjur bisa ditambahake ing pungkasan alamat web (URL) liwat querystring (http://mycompany.com/'s=12345) lan disimpen ing cookie sing bisa dilacak kanthi unik ing saindhenging situs sampeyan.

Rumah tangga kanthi tumindak online sing tambah akeh bisa dipisahake saka dhaptar email lan telemarketing langsung, lan dikirim liwat email - nyedhiyakake pesen sing ditarget lan tepat waktu kanthi biaya sing luwih murah. Penting, kanggo dicathet CAN-SPAM peraturan federal aplikasi lan saran paling apik yaiku nglumpukake alamat email kanthi sukarela lan bisa kerja bareng sing duwe reputasi Panyedhiya Layanan Email sing nawakake layanan pangiriman lan lengganan supaya sampeyan ora nemoni masalah.

Aja lali yen upaya pemasaran sampeyan uga bisa nggawe email transaksional. Email transaksi yaiku email sing diarepake minangka tanggepan saka vendor. Sawetara conto yaiku tagihan lan / utawa tuku pesen konfirmasi. Yen perusahaan sampeyan nindakake tagihan online, sampeyan bakal ilang kesempatan utama kanthi real estate premium kanggo nawakake tawaran tambahan utawa tambahan!

Yen pesen utamane transaksional, CAN-SPAM ora kudu dilamar. Priksa manawa ora nyampur prioritas amarga sampeyan bisa nggayuh dhendha. Email Marketing uga nawakake konten dinamis adhedhasar segmentasi konsumen. Iki ngidini sampeyan ngowahi macem-macem pesen utawa citra email adhedhasar pelanggan.

Pesen kanggo kulawarga sing ora setuju karo mahasiswa bisa duwe verbiage lan gambar sing beda-beda - nanging isih tetep email sing padha! Link ing email sampeyan bisa dilacak bali menyang kaca kebangkrutan utawa situs sing sistem manajemen konten uga nawakake konten sing dinamis. Data iki bisa uga migunani banget kanggo Pengiklan!

Kemampuan kanggo nggabungake pengunjung online kanthi data demografi minangka kesempatan sing apik kanggo nyedhiyakake calon pangiklan profil profil lan analisis demografi sing apik - lan bakal luwih murah lan luwih akurat tinimbang layanan online sing pura-pura nawakake sing padha.

Coba pikirake rong sumber data tambahan kanggo datamart sampeyan: Web Analytics lan email Marketing. Manfaat data kasebut ing pamasaran offline uga nggabungake menyang upaya Pemasaran Email! Sampeyan bakal ngirit ton dhuwit ing ongkos kirim sing akeh lan bisa ngukur asil cepet kanthi online.

One comment

  1. 1

    Lucu ya ora; asring banget para pemasar nggunakake pendekatan sing padha kanggo pemasaran. Anggaran ditetepake sadurunge lan adhedhasar njupuk pendekatan sing padha karo sadurunge. Nanging, apa ora kudu mikir kanthi cerdas? Dadi, apa kudu strategi kasebut berkembang babagan apa sing saiki kudu utawa bisa ditindakake? Kita duwe kesempatan kanggo muter campuran media sing luwih gedhe kanggo kampanye lan sejarah terintegrasi, nuduhake manawa para pemikir kreatif sing entuk hadiah kanggo nggayuh tujuane.

    Kanggo perusahaan, lan industri, bangga karo inovasi mesthine ora dadi tugas sing angel dadi luwih inovatif.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.