Laporan Pelacakan Data 2012

dma menangake data ati

Kapan konsumen gelem nuduhake data kasebut? Carane akeh data? Yen sampeyan durung ngerti, Eropa biasane nggawe masalah data lan privasi. Undhang-undhang kasebut luwih ketat lan luwih kritis tumrap metodologi panangkepan data. Amerika Utara cenderung rada suwe lan kita duwe luwih akeh sikap laissez-faire - asring nglumpukake akeh banget lan ora sithik.

Kesediaan konsumen kanggo nuduhake informasi karo merek wis saya rame sajrone 18 wulan kepungkur. Riset paling anyar nuduhake kenaikan saka taun kepungkur sing nuduhake kabar apik kanggo para pemasar sing kayane bakal entuk kapercayan konsumen kanthi bertahap. Saka Laporan Pelacakan Data DMA kanggo 2012

Laporan lan infographic iki nyengkuyung amarga menehi bukti manawa ana akeh kekarepan konsumen kanggo nuduhake data. Laporan kasebut nuduhake manawa, nalika praktik paling apik digunakake lan konsumen diwenehake marketing sing dikarepake - pertukaran data luwih gampang.

Sinau Pelacakan Data

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.