Generasi Informasi: Nggayuh Milenium Kanthi Pendekatan sing Didhukung Data

data digawa

Miturut survey anyar dening Zillow, milenial nglampahi wektu luwih akeh kanggo nggoleki, blanja kanggo pilihan sing paling apik lan mbandhingake rega sadurunge tuku. Lan nalika konsumen anyar sing duwe informasi anyar iki nuduhake pergeseran utama kanggo merek lan perusahaan, nanging uga menehi kesempatan emas. Nalika akeh pemasar wis ngalihake campuran pemasaran supaya fokus ing kegiatan digital, penting banget kanggo njupuk keuntungan saka data sing padha karo data sing digunakake milenium saiki.

Panganggone kamajuan anyar ing teknologi riset lan data ora mung diwatesi ing pihak konsumen. Perusahaan bisa nglawan data kanthi data supaya luwih ngerti target target. Kanthi ngerti kepiye milenium ngalami proses panelitian, lan jinis informasi sing digunakake, para pemasar bisa adaptasi kanthi cocog kanggo narik kawigaten demografi sing penting banget.

Menehi Apa Sing Dikepengini

Pikirake babagan apa sing nggawe situs kaya Amazon dadi apik banget - dheweke bakal ngerti pembeli lan bisa menehi rekomendasi tuku sing cocog kanggo pangguna kasebut. Lan ora ana sebab manawa bisnis sampeyan ora bisa ngetik jinis data iki Analytics, sanajan sampeyan mbukak operasi bata lan mortir.

Contone, kita nggawe algoritma kanthi meh 1,000 variabel sing nulungi para pedagang mobil ngerti jinis kendaraan sing umume dituku para pelanggan. Iki nganggep faktor kayata prilaku tuku kepungkur, merek sing populer ing pasar geografis, analisis kompetitif lan liya-liyane. Kanthi cara kasebut, sawise milenium neliti jinis mobil sing dikarepake, kita priksa manawa kendharaan iki kasedhiya ing toko supaya dheweke siyap arep adol nalika millenial wis katon.

Milenium ora ngunjungi akeh mobil supaya bisa browsing kanthi tanpa tujuan; dheweke nindakake bagean kasebut kanthi online. Dheweke mbuwang jam 17 blanja ing internet kanggo kendaraan sadurunge tuku. Ing jaman saiki, dadi tugas para bakul supaya akeh sing disesuaikan karo selera millenial. Milenial bersenjata karo data; sampeyan kudu bersenjata nganggo data (yen ora luwih!) supaya siyap. Salah sawijining cara sing gampang ditindakake yaiku ndeleng data sales sejarah, lan sapa sing dodol. Apa sampeyan nindakake pembeli milenium? Yen mangkono, produk utawa layanan apa sing dikepengini? Kanthi nggunakake informasi iki, sampeyan bisa ngrancang inventaris optimal lan nambah dodolan mbesuk.

Tinjau Ulasan

81 persen sing umure 18-34 taun umume golek pendapat saka wong liya sadurunge tuku, miturut riset saka Mintel. Lan nalika pamilik bisnis bisa uga ora ngerti babagan komentar negatif sing diadhepi publik, ulasan online nyedhiyakake kesempatan kanggo menehi umpan balik sing murni tanpa tulus babagan apa sing dianggep pelanggan babagan pengalaman. Menehi ulasan ing situs kaya Yelp, Edmunds, TripAdvisor, Cars.com, Angie's List (apa wae sing ana arti ing industri sampeyan) lan kerja bareng tim sampeyan kanggo ngrampungake masalah apa wae sing dikepengini.

Nanging aja mung fokus ing ulasan negatif. Tinjauan positif bisa uga luwih informatif, amarga nerangake persepsi merek lan reputasi sampeyan. Apa sampeyan kenal layanan pelanggan sing apik banget? Kanggo diskon gedhe? Kanggo pilihan sing akeh? Nalika makarya karo panganyang mobil, kita bakal ngerteni kekuwatan kasebut, lan kerja bareng karo para desain pemasaran lan bisnis. Contone, yen pelanggan seneng regane, mesthine dheweke ora pengin ngiklanake BMW sing ringkes kasebut.

Netepake Pengalaman Seluler

Mung entuk millenial ing toko sampeyan wis ora cukup maneh, amarga pengalaman seluler saiki wis dadi prilaku karo tuku ing toko.  57 persen milenial gunakake telpon kanggo mbandhingake rega nalika ing toko. Yen sampeyan duwe barang sing narik kawigaten, lan tenaga kerja sing mbiyantu njawab pitakonane, sampeyan isih bakal kelangan adol yen pelanggan Googles pesaing sampeyan ing dalan lan nemokake rega sing luwih murah. Dheweke uga sinau informasi kualitatif - umpamane, yen dealer mobil terus bisa dipercaya babagan kendharaan, nanging banjur pelanggan maca kabeh ulasan babagan mobil sing rusak, mula bakal ana pitakon.

Warta sing apik ing kene yaiku yen pengalaman seluler bisa tumindak minangka wujud data kanggo tim sampeyan. Nindakake sawetara pengalaman blanja guyonan lan pikirake babagan hal-hal sing bisa digoleki wong liya ing telpon. Barang khusus ing toko sampeyan, pesaing lokal, ulasan, lsp. Sampeyan bisa uga ngerti manawa pesaing nampilake iklan kanggo diskon saben wong nggoleki produk populer sampeyan. Utawa bisa uga situs web sampeyan ora katon nalika ana sing nggoleki produk kasebut, nuduhake manawa sampeyan duwe sawetara tugas SEO.

Nanging iki ora mung game pertahanan - uga bisa mbukak kesempatan. Contone, kita wis ngewangi mitra dealer supaya bisa ngerteni kedadeyan sing pesaing ora nindakake pemasaran utawa model tartamtu. Iki nyengkuyung para pedagang supaya nyedhiyakake model kasebut, bisa uga kanthi rega utawa kualitas sing luwih larang, lan ngasilake luwih akeh.

Data Ana Ing endi wae. Gunakake.

Revolusi digital ora mung babagan miwiti kaca Facebook utawa mbukak sawetara iklan telusuran. Conto ing ndhuwur nggambarake sawetara cara supaya sampeyan bisa entuk informasi online, lan pengalaman pangguna, kanggo ngerti pelanggan kanthi luwih apik. Kanthi ndeleng Web liwat mripat pelanggan, sampeyan bakal bisa ngerti kabeh sing lagi ditemokake sajrone proses tuku, supaya sampeyan bisa nyetel supaya bisa entuk bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.