Pemasaran sing Didhukung Data Dadi Panas!

Layar layar 2013 11 09 ing 1.35.19 PM

Sawetara temuan menarik saka BlueKai sinau babagan strategi pemasaran adhedhasar data. Aku nganggep gerakan sing penting banget nalika entuk kesempatan lintas-saluran / lintas-platform sing paling relevan. Nalika pemasaran mesin telusuran tetep dadi kunci, penurunan signifikan. Aku percaya amarga disembunyikan tembung kunci Google lan ngencengi algoritma sing mateni Industri SEO. Pemasar wis ganti maneh babagan gambaran umum babagan pengaruh sing paling gedhe tinimbang ngoyak tembung kunci lan rangking.

Aku uga seneng ndeleng email mlebu ing ndhuwur 5 lan ngeculake sosial. Pemasaran email minangka industri umur 20 taun - kuno ing Internet lan ora seksi banget. Nanging platform Otomatisasi Pemasaran (kaya sponsor saka Tengen Ing Interaktif) yaiku nggawa seksi maneh kanthi upaya pemasaran data sing dioptimalake kanthi optimal. Sosial isih dadi strategi sing bisa ditindakake, nanging perusahaan ngerti manawa pemasaran email iku penting nalika meksa marketing lan retensi!

Apik banget kanggo ndeleng video uga diwenehi perhatian! Biaya wis mudhun lan pangarepan video saya tambah. Kita nyurung kabeh klien supaya ngembangake perpustakaan video (saiki duwe kaca Video Pemasaran!) Lan menehi ing ngarep lan pusat ing saben kaca situs kasebut. Priksa metu ing 10 Jinis Video panjelasan saka pariwara Yum Yum Video kanggo sawetara ide!

pemasaran data-driven

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.