Data Liyane, Tantangan Liyane

data sing didorong marketing

Data Gedhe. Aku ora yakin babagan sampeyan, nanging umume para klien lemas. Nalika tumpukan data terus nglumpukake, biasane kita ngerti manawa umume klien ora nangani sawetara strategi pemasaran dhasar sing dibutuhake kanggo entuk, njaga lan ningkatake nilai pelanggan. Ora mung iku, dheweke berjuang kanthi medhot sambungan antarane IT lan pemasaran. Wingi, aku kudu ngomong karo salah siji tim IT klien kanggo nerangake kepiye blocker popup nyandhet kemampuan supaya wong bisa nyambung karo perusahaan kanthi sosial amarga kabeh tautan sosial diprogram kanggo nyembul windows. Aku ora kudu nerangake manawa… tim IT mesthine kudu ngladeni panjaluk kasebut.

Miturut Survei Pemasaran Data sing Didhukung Teradata 2013, para pemasar luwih akeh ngandelake lan nggunakake wujud data sing umum, gampang, lan gampang diakses kanggo inisiatif pemasaran. Kasunyatane, 75% utawa luwih saka survey sing nggunakake data layanan pelanggan, data kepuasan pelanggan, data interaksi digital (kayata, telusuran, iklan tampilan, email, browsing web), lan data demografi, kanthi luwih saka setengah nggunakake data kayata keterlibatan pelanggan (contone, panggunaan produk utawa data preferensi), transaksional (kayata, prilaku tuku offline), utawa data e-commerce.

Kepiye para pemasar saiki saestu ndeleng kemampuan kanggo nggunakake lan nggunakake data gedhe kanggo ngasilake asil sing bisa diukur? Nyilem menyang marketing data-driven karo Survei Pemasaran Data sing Didhukung dening Teradata, 2013, Infographic Hasil Global:

pemasaran data-driven

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.