Kabersihan Data

Depositphotos 10351543 s

Aku nulis kolega dina iki sing nguatake pentinge Clean Data ing upaya CRM sampeyan.

Aku ujar, "Kebersihan Data ana ing jejere Data Godness"

Ngandika Dheweke, "Banjur aku bakal ana ing Swarga Data"

Ketawa!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.