Bebaya SEO lan Cara Ngleksanakake Strategi Tanpa Flawless

bebaya seo

Wingi kita duwe konferensi regional sing hebat sing diatur dening Revenue Lor. Topik kasebut kalebu ing bisnis, teknologi lan pemasaran lan aku mbukak dina kanthi diskusi babagan bahaya SEO.

Akeh pangowahan ing industri optimisasi mesin telusuran. Salah sawijining pamiarso malah guyonan karo aku yen aku duwe saran sing mbantah sawetara taun kepungkur. Aku ora setuju. Aku pancen wis ngowahi pendapat babagan SEO sing kudu digunakake lan apa sing kudu diwenehi perhatian marang strategi kasebut.

Masalah SEO minangka masalah matematika. Panelusuran minangka masalah masarakat. Akeh perusahaan SEO nyedhaki masalah kasebut saka arah sing salah. Tinimbang ndeleng volume lan peringkat telusuran, dheweke kudu ndeleng konversi sampeyan, kepiye pengunjung bisa tekan kono, lan banjur mbaleni apa peringkat kanthi luwih apik ing syarat-syarat bakal ngasilake lalu lintas tambahan.

Ing njaba pangerten babagan ngendi lan kepiye pelanggan teka, kunci strategi optimasi mesin telusuran sing sukses cukup gampang - Tindakake Apa sing Diomongake Google. Pancen gampang banget - Google duwe hebat Pandhuan SEO sing diterbitake, uga a Pandhuan wiwitan SEO 1 kaca.

Hierarki, peta situs, struktur kaca, panggunaan tembung kunci, penulis, seluler, recency, telusuran geografis lokal lan frekuensi kabeh kalebu unsur sing dibahas minangka cara ngoptimalake situs sampeyan. Nanging sosial saiki wis rame ing adegan iki lan nyurung asil mesin telusuran. Ora mung sosial nyopir saham liyane (sing ngubungake link… sing nyetir peringkat), Google duwe tenan lunga perang karo taktik blackhat. Tahap sabanjure iki, mesthine bakal nyerang program jangkauan mbayar sing ngasilake konten iklan.

Bunder lengkap… optimisasi mesin telusuran sing apik saiki wis ana ing pundak pemasar sing hebat maneh lan ora ana konsultan SEO. Ngasilake konten sing relevan lan luar biasa sing gampang dituduhake bakal nyepetake lan nggedhekake merek sampeyan. Yen kedadeyan kasebut, pangkat sampeyan bakal ngetutake!

3 Komentar

  1. 1

    Douglas sing apik banget - sampeyan bisa maca kanthi cepet. Seneng sepira rasane resik lan gampang diwaca, uga nyerep. Mikir kanggo ngirim iki menyang sawetara klien (slide sampeyan)

  2. 3

    Iki minangka aturan sing bisa ditindakake, Douglas. Ya, kita bisa uga nyoba nindakake akeh perkara kanggo ningkatake rangking telusuran SEO lan kemampuan ngasilake sales sing apik, nanging yen sampeyan ngetutake apa sing diandharake Google, mula sampeyan bakal apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.