DandyLoop: Nuduhake Pembeli Online Antarane Toko

theloop

Praktek umum ing akeh lapangan online yaiku kerja sama antarane macem-macem perusahaan sing makarya ing lapangan kasebut, gedhe utawa cilik. Iki umum banget ing aplikasi seluler, game online, konten video, lan mesthine ing situs konten. Ing situs konten, kita bakal nemokake rekomendasi konten ing antarane situs, sanajan pesaing. Pancen angel golek eksekutif sing ora ndhukung praktik iki. Nanging, mbutuhake kadewasan sing dhuwur saka perusahaan ing lapangan - kudu ngerti manawa nuduhake ora menehi siji arah, luwih becik rong arah - kabeh wong menang.

Sanajan bareng karo kita wiwit wiwitan internet, sawetara taun kepungkur industri eCommerce wiwit demokratisasi awake dhewe. Penyebaran alat SaaS ndadekake luwih akeh toko online dibukak, lan saiki ana luwih saka 12m. Siji perkara sing ilang ing kene yaiku praktik kerja sama: toko isih tetep ana ing skema pemasaran tradisional sing larang, lan padha golek cara anyar kanggo nggayuh calon klien - sosial iku siji, banjur konten. Saiki dheweke ngerti apa regane kerja sama, nanging dheweke ora bisa nindakake.

Praktek paling apik kanggo kerja sama ing antarane toko online yaiku ing produk inti - bisnis sing adol. Sawise rong toko sing gegandhengan mutusake kerja sama lan nyaranake produke saben liyane, kita bakal weruh CTR sing luwih dhuwur tinimbang apa wae sing kita ngerti babagan pemasaran tradisional (rata-rata luwih saka 7%). Iki amarga ora kaya pemasaran tradisional - ing endi regane para pembeli nyata - iki sing digoleki nalika dheweke toko.

DandyLoop mbisakake praktik kerja sama nggunakake platform koperatif kanggo toko online, ing ngendi saben toko bisa nemokake lan ngundang toko liyane dadi mitra, tegese bakal saling menehi rekomendasi babagan produk liyane. Cara iki uga beda - saben toko bisa ditemokake lan diajak mitra liyane. Dheweke bisa ngatur kegiatan jaringan lan ngawasi kinerja saben mitra.

Kerjasama kasebut adhedhasar kesetaraan, lan ing endi algoritma kepemilikan kita ngontrol - kanggo saben pengunjung sing diwenehake toko menyang salah sawijining mitra, bakal entuk pengunjung anyar. 1 kanggo 1. Iki unik ing jagad eCommerce: para pelanggan ora duwe bisnis adol dhuwit kanggo entuk dhuwit, dheweke duwe bisnis adol produk - lan sing diwenehake - luwih akeh lalu lintas, luwih akeh pengunjung, lan luwih akeh adol.

Saiki beta kanggo Shopify pangguna, DandyLoop nawakake kontrol lengkap babagan produk sing disaranake, laporan transparan lan persiyapan cepet lan gampang!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.