DanAds: Teknologi Pariwara Layanan Dhasar Kanggo Penerbit

DanAds - Platform Pariwara Layanan Dhiri kanggo Penerbit

Pariwara program (otomatisasi tuku lan adol pariwara online) wis dadi pokok kanggo para pemasar modern wiwit pirang-pirang taun lan gampang dingerteni sebabe. Kemampuan kanggo para pembeli media nggunakake piranti lunak kanggo tuku pariwara wis ngrubah papan pariwara digital, ngilangi prelu proses manual tradisional kayata panjaluk proposal, tender, penawaran, lan, utamane negosiasi manungsa.

Iklan programatis tradisional, utawa pariwara program program sing dikelola kaya sing asring dirujuk, ngidini para pengiklan nggunakake a atur banjur lali sikap Nanging, sanajan nggawa tingkat kemudahan lan otomatisasi anyar kanggo perusahaan kanthi ukuran apa wae sing pengin ngiklanake bisnis, usaha kasebut uga dikritik amarga kurang transparan. Kanthi pariwara program layanan sing dikelola, sebilangan gedhe saka pendapatan sing diterbitake dening penerbit asring dipungkasi karo perantara ing rantai pasokan, kayata agensi media pihak katelu lan meja dagang, sing penerbit ora duwe keterlibatan. Kurang kontrol lan transparansi nggawe inefisiensi ing rantai pasokan lan nyuda kekuwatan tuku pengiklan uga duwe untung saka penerbit. 

Saka perspektif pengiklan, model programatis umume kurang disenengi amarga ora ngidini bisnis ngerti manawa pariwara kasebut bakal rampung, utawa jinis konten apa sing bakal ditampilake ing jejere. Iki nyebabake debat sing cukup kuat babagan keamanan merek ing pariwara digital sajrone taun kepungkur, lan pandangan umum yaiku ekosistem cacat intrinsik sing kudu diowahi kanggo ngamanake masa depan pariwara online.

Iki nyedhiyakake layanan mandiri kanthi nyuda biaya kanggo para penerbit lan mbukak jagad pariwara digital kanggo bisnis cilik lan menengah, sanajan anggaran iklan sing paling sithik tetep nguntungake kanggo penerbit - kabeh aman ing merek lingkungan. 

DanAds: Nampa Pérangan Penghasilan Iklan sing luwih gedhe lan demokratisasi Ruang Kanthi Otomatis

DanAds nyedhiyakake solusi pariwara kanthi label putih lan bisa disesuaikan, sing ora beda karo solusi layanan sing dikelola, ngidini para pengiklan ngakses langsung lan ora diwatesi ing kampanye. Iki tegese penerbit bisa menehi kendali lengkap marang wong sing nggawe pesenan, supaya bisa nggawe pariwara, nyetel anggaran kampanye dhewe, ngawasi asil 24/7, lan nyetel kabeh konten ing siji dashboard online.

DanAds bisa digunakake karo penerbit tradisional kayata Majalah Hearst lan Bloomberg Media Group kanggo nambah nilai ing saben tataran proses tuku iklan. Iki bisa digayuh kanthi nggawe garis langsung ing antarane penerbit lan pengiklan, nggawe solusi lengkap, transparan, lan mbukak otomatisasi kabeh operasi iklan, penjualan, lan manajemen aset kreatif. Iki uga mesthekake manawa penerbit entuk bagean saka bathi pariwara luwih gedhe tinimbang tuku iklan layanan sing dikelola kanthi tradisional sing ora transparan. Sabanjure, iki mbebasake tim penjualan, AdOps, akuntansi, lan manajemen penerbit supaya bisa fokus karo tugas sing luwih kritis lan nambah nilai sing bisa nyebabake pengaruh kasebut. 

DanAds ora mung kasedhiya kanggo publikasi tradisional cetak lan digital. DanAds uga bisa digunakake karo sawetara platform UGC (konten sing digawe pengguna) paling gedhe kayata Tripadvisor, SoundCloud lan Roku, supaya bisnis bisa mbukak kampanye pariwara swalayan ing video, radio, lan, minangka asil integrasi anyar karo MatchCraft, media sosial uga.

Sinau Kasus - Manajer Media Tripadvisor:

Conto sing paling apik babagan teknologi layanan mandhiri DanAds sing sukses nambah nilai kanggo para pengiklan yaiku karo Tripadvisor, platform lelungan paling gedhe ing donya, sing diluncurake Manajer Media Tripadvisor didukung dening DanAds ing 2019.

Tripadvisor duwe macem-macem bathi kanggo para pengiklan. Nanging, proposisi nilai tambah utama yaiku kemampuan para pengiklan katon ing ngarep konsumen nalika lagi ngrancang lan tuku lelungan liwat situs web. Asile, platform mandhiri dibangun kanggo nggambarake iki.

DanAds bisa nggawe platform layanan mandiri sing wis digawe kanthi target target, supaya para pengiklan bisa target, lan nggawe target pamirsa Tripadvisor miturut tujuan, metrik prilaku, utawa negara, sing unik banget ing platform kasebut. Kanthi nggawe komponen visual utama ing platform kasebut, lan fitur sing ditampilake awal ing proses pesenan, iki mbantu nguatake proposisi nilai tambah iki kanggo pengiklan lan nggawe dheweke bisa ngetrapake lan mbukak kampanye efektif sing ditarget khusus kanggo pamirsa unik Tripadvisor.

Cara nggunakake Tripadvisor Media Manager 

  1. Gawe akun - Nalika pengiklan mlebu menyang Tripadvisor Media Manager, dheweke diwenehi opsi kanggo ndhaptar minangka pengiklan langsung (yaiku bisnis utawa individu) utawa minangka agensi (kanggo pengiklan sing nyedhiyakake kampanye menyang pihak katelu).

Manajer Media Tripadvisor - Gawe Akun

  1. Miwiti Kampanye - Sawise akun digawe, pengiklan utawa agensi banjur bisa nyetel lan ngontrol jadwal kampanye, anggaran, lan target, sing bisa jembar utawa granular gumantung karo pilihan pangguna. Target bisa dipilih adhedhasar kategori lelungan, kode pos, kutha utawa negara bagian, utawa miturut jenis kelamin, umur, utawa minat (adhedhasar tembung kunci).

Manajer media Tripadvisor - miwiti kampanye

  1. Mbangun lan / utawa Upload Aset Kreatif - Ing kene, pangguna bisa ngunggah aset kreatif sing ana, utawa nggawe dhewe langsung ing platform nggunakake alat intuisi supaya gampang ngrancang pariwara sing nggumunake. 

  • trip manager media penasihat upload
  • penasihat perjalanan media manager kreatif

  1. Pilih cara pembayaran banjur kirim - Sawise pangguna seneng karo kampanye, dheweke diwenehi pilihan kanggo milih anggaran lan milih tanggal wiwitan lan pungkasan kampanye. Bayaran aman lan bisa ditrapake liwat kertu kredit utawa debit, utawa kanthi invoice. Kampanye bisa dipantau liwat dasbor analytics lan bisa diganti kapan wae kanggo nambah kinerja lan entuk target iklan.

pambayaran manajer media penasihat perjalanan

Proses pesenan DanAds sing transparan mbisakake bisnis, gedhe lan cilik, kanggo nggawe kampanye pariwara sing migunani lan ditarget, kanthi pangerten babagan dhuwit sing arep ditrapake. 

Singkatnya, mupangat nggunakake infrastruktur mandhiri DanAds kalebu:

  • Nangkep tawaran anggaran sing luwih murah
  • Ngurangi beban kerja kanggo tim Operasi lan Ad Sales penerbit
  • Aliran bathi anyar
  • Layanan pelanggan cepet 24/7
  • Tingkat atraksi pelanggan sing dikurangi
  • Pengalaman pelanggan sing luwih apik
  • Ngidini penerbit bisa ngontrol proporsi inventaris sing luwih gedhe
  • Ngidini penerbit bisa nggunakake data pamirsa pihak pertama

Dadi luwih spesifik, DanAds nyuda beban kerja AdOps luwih saka 80% lan mbantu nglangi alangan sing dhuwur kanggo mlebu bisnis cilik lan menengah sing ditawakake akeh nalika arep ngiklanake publikasi tartamtu utawa karo pamirsa unik sing ditawakake penerbit jenenge 

Miturut sejarah, akeh penerbit gedhe sing kudu nolak tawaran anggaran sing luwih murah amarga kasunyatan manawa larang banget kanggo ngatur pesenan dibandhingake karo penghasilan sing diduweni. Pengiklan luwih cilik sing pengin promosi usahane, mula ditolak sadurunge entuk kesempatan ngobrol karo salesperson.

Asile, iki regane akeh usaha cilik nganti medium amarga ora bisa ngakses pariwara online ing sanjabane pilihan saka raksasa teknologi kayata Google lan Facebook. Kanthi nggunakake solusi layanan mandiri kaya DanAds, para penerbit bisa nyambut gawe mbuwang iklan saka bisnis ukuran cilik nganti medium lan isih bisa bathi. Kita ngerti saka data sing dikepengini internal, kanggo penerbit sing nggunakake DanAds, tim Ad Ops ngirit nganti 85% beban kerja saben pesenan. Tujuane yaiku ora kanggo ngganti salesman. Nanging ngirit wektu iki mupangate mupangat kanggo penerbit amarga Ad Ops lan personel Sales bisa dialihake kanggo fokus ing tugas-tugas nyengkuyung penghasilan kaya ngunggahake akun sing luwih gedhe lan ngoptimalake kampanye sing lagi ana, tinimbang mung input data, pukulan nomer, lan ngirim laporan.

Peo Persson, CPO, lan salah sawijining pendiri DanAds

Pariwara swalayan fokus ing demokratisasi apa sing wis suwe dadi jaringan pasokan sing ora transparan lan ditutup, mbukak aliran penghasilan tambahan kanggo penerbit tradisional, lan njamin kabeh operasi lan data dikontrol dening penerbit, tinimbang pihak katelu. Iki penting banget amarga jagad iki saya ganti kanthi online. DanAds dipanggonke kanthi sampurna kanggo mbantu nyepetake otomatisasi ing ruang pariwara, supaya luwih becik nggunakake pesenan dijamin langsung kanggo penerbit lan, sing paling penting, ngirit wektu lan dhuwit kanggo para penerbit lan penerbit.

Kanggo Informasi Liyane, Hubungi DanAds

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.