Hadiah kanthi Otonomi, Penguasaan lan Tujuan

Depositphotos 3778348 s

Ganjaran. Ing sawetara tugas pungkasan, bos saya kaget amarga aku ora peduli karo hadiah dhuwit. Dudu aku ora pengin dhuwit, nanging ora motivasi dening. Aku isih ora. Kasunyatane, aku mesthi rada ngenyek - yen aku bakal kerja luwih angel yen ana wortel sing isih ana ing ngarepku. Aku mesthi kerja keras lan pengabdian kanggo perusahaan.

Kayane dudu aku siji-sijine. Iki minangka presentasi apik saka Dan Pink saka RSA ing motivasi.

Sing pancen motivasi kanggo karyawan kognitif yaiku:

  • Otonomi - kemampuan duwe kepemilikan lan njupuk keputusan dhewe.
  • Penguasaan - kesempatan kanggo nguasai bakat utawa katrampilan.
  • maksud - sijine wong ing posisi sing sejatine nggawe bedane.

Dadi… ngirit dhuwit lan aja nganti adohake karyawan. Ing pemasaran, aku ndeleng akeh pimpinan bisnis sing ngganggu sukses departemen pemasaran ... sing bener utawa ngrusak kabeh. Metua dalan lan wenehi kesempatan marang karyawan supaya bisa ngasilake asil sing dikarepake. Tampilake garis target lan motivasi kanthi kesempatan kanggo ngowahi bisnis sampeyan kanthi nyata.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.