Nggunakake Manajemen Aset Digital kanggo Streamline Promosi Sosial

demo widen

Saiki kita duwe loro klien sing duwe jutaan pelanggan ing saindenging negara. Tekanan kanggo ngukur strategi media sosial sing nyengkuyung, menehi reaksi lan nanggepi ukuran jaringan kasebut ora bisa ditindakake - lan pancen mokal tanpa nggunakake alur kerja lan otomatisasi.

Sing ora dingerteni bisnis yaiku alat kurasi lan alur kerja kanggo nyederhanakake kemampuan nemokake, nyetujoni lan nerbitake konten sing digawe pengguna sing wis ana. Konten sing digawe pengguna (UGC) apik tenan amarga konten gratis sing nyengkuyung perusahaan saka pihak katelu. Sampeyan ora prelu golek - wis ana ing media sosial!

BEAM Interaktif, atas jenenge MINI USA, nggabungake jaringan media sosial (kayata Facebook, Twitter lan Instagram), alat alur kerja karo konektor cloud (kaya IFTT.com), alat enggo bareng file (kaya Dropbox) lan platform manajemen aset digital kanggo nggabungake konten ing Perpustakaan aset digital sing didukung kanthi wiyar.

Kasus Gunakake Widen # 1

Pelanggan MINI nggawe lan nuduhake gambar karo MINI. Gambar kasebut ana ing pirang-pirang jaringan sosial lan kudu terpusat lan diatur kanggo digunakake. BEAM nggunakake IFTT.com lan integrasi Widen karo Dropbox kanggo ngrampungake konten sing digawe pelanggan kanthi nonton macem-macem hashtag media sosial.

BEAM ngetrapake Widen DAM lan nggawe alur kerja, nggunakake Integrasi Dropbox Widen, kanggo sumber konten saka Instagram, Facebook lan Twitter lan gampang ngowahi konten MINI ing pirang-pirang kampanye.

Kasus Gunakake Widen # 2

MINI butuh papan kanggo pamilik MINI ngirim konten video kanggo kontes. Video kasebut kudu ditinjau maneh dening Tim MINI sadurunge ditampilake ing situs web. BEAM nggabungake konten sing digawe pelanggan kanggo kontes MINIUSA.com lan sabanjure nampilake macem-macem konten ing galeri pengajuan publik.

BEAM digawe nggunakake Widen API kanggo ngidini ngunggah konten video, menyang solusi Widen DAM, langsung saka MINIUSA.com. Konten video dikirim langsung menyang Widen DAM sing ditinjau banjur kode kode video Widen digunakake ing galeri umum MINIUSA.com.

pambocoran: Kita wis kerja sama karo Widen babagan strategi pemasaran infographic lan email sadurunge. Dheweke wong sing apik karo produk sing apik kanggo agensi utawa perusahaan perusahaan sing kudu ngatur aset digital. Kejabi kasus-kasus panggunaan kasebut, priksa manawa bisa ndeleng infographic, Kasus Bisnis kanggo Manajemen Aset Digital kanggo ngerti luwih lengkap.