Nomer: Dashboard Widget Terpadu kanggo iOS

numerik

Nomer ngidini pangguna iPhone lan iPad nggawe lan ngatur dashboard integral dhewe saka koleksi pihak katelu sing saya akeh.

Pilih saka atusan widget sing wis dirancang kanggo nggawe ringkesan situs web Analytics, keterlibatan media sosial, kemajuan proyek, corong penjualan, antrian dhukungan pelanggan, saldo akun utawa malah nomer saka spreadsheet ing awan.

angka-dashboard

Fitur kalebu:

  • Widget sing dirancang sadurunge kanthi macem-macem jinis kalebu nomer dhuwur, grafik garis, diagram pie, dhaptar corong,
    lan liyane
  • Gawe macem-macem dashboard banjur geser ing antarane
  • Widget gampang dikonfigurasi, disambungake, lan disesuaikan
  • Warnai lan labelake widget kanggo nggawe tampilan data sing unik
  • Tata letak otomatis kanthi pesen seret lan selehake widget
  • Zoom ing widget kanggo fokus lan sesambungan karo siji data
  • Gerakan migunani lan animasi sing apik
  • Nganyari latar mburi lan Push Notifikasi kanthi basis saben widget

Sampeyan uga bisa nampilake dashboard liwat AirPlay menyang AppleTV utawa liwat sambungan HDMI.

appletv-airplay

Integrasi saiki kalebu Basecamp, Pivotal Tracker, Salesforce, Twitter, AppFigures, Paypal, Hockey App, Google Spreadsheets, Github, Foursquare, FreeAgent, Envato, Facebook, Google Analytics, Chargify, Stripe, Flurry, Pipa Deal, Zendesk, Youtube, Yahoo Stocks , JSON, lan WordPress.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.