Senen Cyber ​​Dadi Mobile

cyber monday mobile 2013

Kita wis nuduhake akeh infografis babagan mupangat commerce seluler lan wis nyedhiyakake bukti yen, ing musim liburan iki, commerce mobile - utawa mcommerce - yaiku bakal dadi gedhe. Pancen nguciwani!

Wiwit digawe ing taun 2005, Cyber ​​Monday wis tuwuh dadi dina belanja online paling gedhe ing taun iki. Blanja online musim liburan iki diarepake bakal tuwuh nganti 15% paling saka $ 2 milyar. Pariwara sing ditarget ing platform sosial asli kayata Facebook lan panggunaan seluler sing luwih gedhe dadi inti saka penjualan online iki, sing dadi dhasar belanja utama.

Ampush nyedhiyakake infographic iki, Cyber ​​Monday dadi Mobile kanggo nggambarake pengaruh:

Cyber-Senen-Goes-Mobile

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Pancen nggumunake yen teknologi wis cepet obah saiki. Aku terus ndeleng wong ing smartphone, lan aku yakin iku salah sawijining cara paling apik kanggo entuk pelanggan anyar utawa tetep. Facebook, utamane, kaya sing sampeyan ujarake, minangka cara sing apik kanggo pasar. Aku uga yakin manawa ulasan pribadi, kaya sing sampeyan uga kasebutake, minangka cara sing paling apik kanggo njaluk kabar babagan produk sing apik.

    Aku kepengin weruh kepiye penjualan ing tablet cocog karo iki? Aku ndeleng akeh wong sing nggawa tablet saben dina, utamane wong sing duwe demografi sing luwih tuwa. Mungkin iki minangka piranti / pasar sing kudu ditliti luwih akeh. Matur nuwun kanggo infographic sing apik!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.