Media Sosial lan Sukses: Cutting vs Prolonging

nglereni

nglereniUmume sukses pemasaran pancen ana rong tumindak, nglereni lan ndawakake. Nalika ndeleng strategi pemasaran sing garing lan ora ngasilake asil, mula kita bakal cepet nglereni… luwih becik performa strategi umume. Semono uga, nalika ndeleng strategi ngasilake asil sing apik… kita kerja keras kanggo nambah asil.

Minangka conto, aku nyoba nindakake iki saben dina karo blog. Nalika aku ngelingi manawa akeh sing disenengi ing Facebook nanging ora akeh retweet Twitter, aku bakal meksa metu maneh. Yen aku ndeleng akeh reaksi liwat Twitter lan Facebook, aku bakal terus menyang StumbleUpon. Nalika aku ndeleng topik tuwuh kanthi nyata, aku bakal nulis luwih akeh babagan topik kasebut, bisa uga dijadwalake a Radio Tech Pemasaran nuduhake babagan iki, utawa malah ngrancang video.

Siji taktik sing wis dakdeleng tenan bisa digunakake ing blog yaiku nambah macem-macem infografis pemasaran. Situs iki tuwuh antara 10% lan 15% suwene suwene wulan kanthi fitur tambahan. Asile, kita wis menehi tandha kanggo dheweke lan saiki nggawe desainer grafis kanggo nggawe desain dhewe. Sing paling anyar ing kepiye seluler mengaruhi e-commerce minangka ide sing dakduwe sawise maca papan tulis ... dadi ora prelu riset!

Momentum minangka kunci kanggo akeh marketing lintas-saluran, dadi yen sampeyan luwih suwe bisa nambah strategi sing populer, luwih becik asil kampanye sampeyan. Kita ora mung ndeleng online iki, nanging uga katon off-line. Yen komersial resonate karo pamirsa ... kaya Flo, Lady Progresif, kita ndeleng seri iklan karo Progressive Lady.

Ora mung ing pemasaran. Minangka kasunyatan urip, kita kudu nyuda ala lan ndawakake sing apik. Aku kudu ngethok kebiasaan mangan lan sinau cara nambah olahraga. Ing kerjane, aku kudu ngethok klien sing ora ngrungokake utawa entuk asil, lan kerja keras kanggo nambah hubungan karo perusahaan sing ngrungokake lan sukses.

Bali menyang pemasaran.

Akeh perusahaan sing kenal lan kepenak karo sawetara upaya pemasaran, mula ora bisa dipotong ... sanajan gagal. Aku mikir minangka mekanisme alami dening para pemasar sing dadi kepenak banget nggunakake medium kasebut. Pikirane mung ditutup karo alternatif. Pemasar email mungel ing email, para pemasar telusuran mandheg ing telusuran, para pemasar pariwara mbayar mandhiri pariwara ... iku lingkaran jahat sing mesthi bakal gagal ing kampanye lan akeh penghasilan sing ilang.

Kosok baline, akeh pemasar ora nggatekake Analytics lan malah ora ngerti apa sing digunakake utawa apa sing ora. Dheweke ora nggedhekake upaya ing saluran. Saben kampanye diwiwiti saka awal tanpa preduli ing jagad iki. Iki nggawe dheweke ora bisa nggunakake momentum sing wis ditindakake.

Media sosial nawakake cara jangka panjang saben kampanye Nalika David Murdico aku ngomong babagan strategi pemasaran video ing acara radio pungkasan, kita ngomong babagan luar biasa yen wis duwe seperangkat penggemar lan pandherekipun. Nalika nggawe jaringan sosial penggemar lan pandherekipun, sampeyan nandur modal kanggo sukses kampanye sabanjure lan strategi pemasaran sakabèhé.

Intine, investasi ing sosial iki ndawakake kampanye sabanjure… sadurunge sampeyan ngrancang eksekusi! Yen sampeyan duwe 100,000 pengikut sing ngrungokake lan wis menehi idin kanggo ngubungi, kepiye cara ngganti kampanye pemasaran sabanjure? Muga-muga ana sing sampeyan pikirake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.