Cara Menang Pelanggan

Strategi Win-Back Pelanggan

Salah sawijining perkara sing paling penting kanggo bisnis anyar utawa bisnis yaiku nggawe penghasilan konsisten. Ora preduli apa bisnis sampeyan, pelanggan sing bali dadi cara sing apik kanggo entuk penghasilan sing stabil. Nanging bagean sing lumrah yaiku pelanggan bakal ilang suwe-suwe kanggo milih.

Kanggo ngimbangi kerugian ing usaha, bisnis bisa nindakake rong prekara:

  1. ndarbeni pelanggan anyar
  2. Nyebarke strategi kanggo menang maneh lawas.

Sanajan kalorone minangka bagean penting ing bisnis sing sehat, kasunyatane yen entuk pelanggan anyar bisa regane 5x luwih tinimbang ngrekrut sing lawas. Kanthi menang pelanggan sadurunge, sampeyan wis ngerti yen seneng layanan utawa produk, kabiasaan tuku apa, lan layanan sing paling disenengi. Sampeyan bisa luwih gampang target pemasaran, mula nyuda biaya. 

Nanging, bali menyang pelanggan lawas luwih gampang tinimbang rampung. Lan ana strategi kanggo menang maneh sing unik kanggo kabeh pelanggan. Sampeyan kudu nganalisa informasi sing sampeyan duwe, nglumpukake survey metu lan layanan, lan ngatur strategi kanggo saben pelanggan. Priksa infographic iki ing ngisor iki dening Fundera kanggo sinau strategi sing paling efektif menang maneh mantan pelanggan.  

Infographic Strategi Menang Kembali Pelanggan saka Fundera

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.