Yen Sampeyan Ora Pengin Pendapat, Mesthi Sampeyan Ora Takon!

Salah sawijining prekara sing kudu daklakoni yaiku supaya aku bisa komunikasi karo perusahaan liyane sing sadurunge aku kerja bareng utawa kanggo. Dina iki, aku nampa sawetara warta sing nguciwani.

Udakara wulan kepungkur, aku ngenteni sawetara jam kanggo ngisi survey lengkap sing dikirim menyang aku saka salah sawijining perusahaan sing aku kerjo lan saiki ngupayakake nggabungake lan adol maneh. Aku seneng banget marang perusahaan nalika aku isih ana lan isih tresna marang bangsane lan produk lan layanane nganti saiki. Nanging, alasan sing padha karo aku ninggalake perusahaan terus muncul nalika kita kerja kanggo adol maneh platform - antarmuka kembung, kekurangan fitur, biaya laris, lsp.

Aku menehi tandha undhangan survey ing kothak mlebu kanggo nanggapi survey nalika aku bisa ngaturake wektu. Mengko bengi lan esuk, aku nggunakake sakjam utawa rong jam kanggo njawab survey. Kanthi area teks sing mbukak, aku langsung lan ora menehi kritik. Sawise kabeh, minangka pengecer, asil dandan produke wis ana my kapentingan sing paling apik. Aku ora narik pukulan lan ngerti banget babagan masalah sing dakrasakake. Aku uga nggawa bakat sing wis ora ana ing perusahaan kasebut - akeh karyawan sing kelangan.

Sanajan survey anonim, aku ngerti ana identifikasi pelacakan babagan proses pengajuan lan komentar frankku bisa gampang diidentifikasi perusahaan minangka duweke dhewe. Aku ora kuwatir ana akibat apa wae, dheweke wis takon pendapatku lan aku pengin menehi dheweke.

Liwat anggur saiki (ana tansah anggur), Aku ngerti manawa ujarku wis balik liwat perusahaan lan, singkatane, aku ora kepareng kerja bareng perusahaan kanggo nambah hubungan.

Asil kasebut, miturut aku, ora ana cendhak lan durung diwasa. Sing ora ana wong sing ngubungi aku kanthi pribadi uga nuduhake kekurangan profesionalisme. Matur nuwun sanget, ana luwih akeh panyedhiya layanan ing pasar sing bisa nyedhiyakake apa sing dibutuhake kanggo dhuwit sing luwih sithik lan luwih gampang digabung. Aku ngarep-arep bisa nulungi perusahaan lawasku kanthi menehi saran sing jujur ​​lan jujur.

Yen dheweke ora pengin mratelakake panemume, muga-muga dheweke ora nate takon. Iki bakal ngirit wektu sawetara wektu lan ora ana sing krasa lara. Nanging aja kuwatir. Kaya sing dikarepake, aku ora bakal nindakake apa-apa kanggo hubungan luwih cepet karo dheweke.

10 Komentar

  1. 1

    Siji bab sing kudu dipikirake yaiku apa kabar sing sampeyan krungu iki resmi utawa mung gosip. Kantor minangka papan sing nggegirisi kanggo nyebarake desas-desus, bisa uga wong-wong sing nyemak kiriman sampeyan mung mbalik lan ujar sawetara perkara sing ora kudu ditindakake, lan ana wong liya sing krungu lan njupuk minangka kabijakan resmi. Gosip kasebut banjur dadi kleru lan owah saka kasus sing gampang ngrungokake dadi luwih elek.

    Mesthi iku mung spekulasi 🙂 Sampeyan uga bisa sing Cut mati saka perusahaan apa wae ing pitakonan sampeyan ngomong bab.

    Nanging aku mikir pitakonan sing bakal daktakoni ing wektu iki yaiku - apa aku peduli? Yen sampeyan duwe perasaan lara marang perusahaan iki (kaya sing sampeyan lakoni ing kiriman sampeyan), apa sampeyan pengin tetep kerja bareng karo dheweke?

    • 2

      Matur nuwun kanggo umpan balik sing apik, Christian. Aku mesthi ora bakal ngirim yen aku duwe keraguan babagan gosip utawa kasunyatan. Iku, tenan, kasunyatan.

      Pawulangan kanggo perusahaan apa wae yaiku, yen sampeyan ora siyap nampa umpan balik sing negatif banget, aja ngirim survey sing njaluk!

  2. 3
    • 4

      Ross, iki bisa dadi komentar sing paling apik. Aku ngira sing aku sinau yaiku akeh perusahaan mung janji setya marang dolar lan dudu karyawan utawa pelanggan.

      Aku ora duwe saham ing perusahaan lan aku ora duwe utang apa-apa, mula aku ora kudu njupuk iki kanthi pribadi. Aku bakal ngrampungake kanthi cepet lan golek perusahaan sing pengin ngrungokake.

  3. 5

    Aku mikir masalah nyata yaiku perusahaan ora ngerti regane entuk umpan balik sing terus maju. Kaya sing dikandhakake Doug, yen sampeyan ora kepengin ngrungokake sing apik karo sing ala, mula aja takon wong sing jujur ​​​​karo sampeyan. Yen kabeh sing sampeyan goleki yaiku umpan balik sing apik, positif, anget, ora jelas. Banjur pilih tangan pelanggan / klien sing pengin menehi umpan balik, nelpon lan takon "Apa sing sampeyan senengi babagan kita?" Pitakonan siji, iku, amarga ing kasunyatan iku kabeh muni kaya sampeyan pancene kasengsem kanggo krungu tho.

    Lali babagan kasunyatan manawa sampeyan duwe pelanggan sing ngerti sethithik babagan layanan sing sampeyan coba adol lan apa tegese nggunakake kabisan sing paling lengkap. Pelanggan sing sampeyan ora nggatekake bisa uga dadi wong sing cukup cerdas kanggo ngerti pitakonan apa sing kudu ditakoni dening kabeh pelanggan lan ora amarga 95% ora ngerti apa-apa kajaba apa sing sampeyan pituturake babagan layanan sampeyan dhewe.

    Yen sampeyan ora pengin ndandani utawa nambah apa sing sampeyan duwe lan nggawe luwih apik, aja mbuwang wektu kita. Ana akeh layanan liyane kaya sampeyan sing bisa kita "monyet" tinimbang.

  4. 6

    Ora ketompo carane negatif umpan balik sing kudu ditindakake perusahaan minangka kesempatan kanggo perbaikan. Sampeyan menehi wong-wong mau persis apa padha takon kanggo padha kudu seneng kanggo njaluk iku.

    Yen dheweke rumangsa ora adil, nglirwakake sing ala lan ngupayakake sing apik.

    Kabeh ing kabeh iku cukup prilaku miskin kanggo njaluk pendapat anonim lan banjur terus marang sampeyan.

    Napa aku bakal ngasingake wong sing adol maneh produkku?

  5. 7

    Aku iki ndadekke munggah masalah ageng. Perusahaan kudu ati-ati apa sing diomongake babagan wong sing aktif banget ing media sosial (kaya sampeyan). Dheweke kudu nambani blogger kanthi cara sing padha karo wartawan. Yen dheweke njaluk pendapat sampeyan, mula kudu digunakake minangka kritik sing mbangun utawa ora nglirwakake. Bab sing paling ala sing bisa ditindakake yaiku supaya dikirim ing blog sampeyan yen dheweke nganggep sampeyan kaya ngono. Iku ora nggambarake uga marang wong-wong mau ing kabeh.

    • 8

      Aku ngira sing bener kanggo sawetara ombone, Colin. Aku mesthi ora pengin wong wedi nindakake bisnis karo aku yen ana kedadeyan sing ala lan aku bisa uga blog babagan iki. Kaya sing sampeyan ngerteni ing ndhuwur, aku ora nate nyebutake sapa iku lan aku ora bakal nindakake.

      Sawetara kanca sing paling cedhak kerja kanggo bisnis lan aku ora bakal nyoba ngrusak bisnis - nanging aku bakal terus jujur ​​nalika ditakoni.

  6. 9

    Doug, aku nuwun banget krungu iki kedadeyan. Aku mesthi appreciate saran sampeyan. Apa regane - komentar sampeyan penting lan dihargai.

  7. 10

    Semono uga nalika ana sing takon, yaiku "apa bedane Indy &. . . . ” Pitakonan nyata sing daktakoni bubar. Aku nyingkiri jawaban amarga aku ngerti manawa bisa nyerang sing takon. Nanging, nalika ditakoni kaping 2, aku mangsuli & yakin. . . penanya nemokake iku "nyerang". Sanajan jawaban kasebut pancen faktual.

    Yen kita ora pengin krungu jawaban - kanggo pitakonan apa wae - banjur aja takon ing posisi 1st.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.