Yen Sampeyan Ora Pengin Pendapat, Mesthi Sampeyan Ora Takon!

Salah sawijining prekara sing kudu daklakoni yaiku supaya aku bisa komunikasi karo perusahaan liyane sing sadurunge aku kerja bareng utawa kanggo. Dina iki, aku nampa sawetara warta sing nguciwani.

Udakara wulan kepungkur, aku ngenteni sawetara jam kanggo ngisi survey lengkap sing dikirim menyang aku saka salah sawijining perusahaan sing aku kerjo lan saiki ngupayakake nggabungake lan adol maneh. Aku seneng banget marang perusahaan nalika aku isih ana lan isih tresna marang bangsane lan produk lan layanane nganti saiki. Nanging, alasan sing padha karo aku ninggalake perusahaan terus muncul nalika kita kerja kanggo adol maneh platform - antarmuka kembung, kekurangan fitur, biaya laris, lsp.

Aku menehi tandha undhangan survey ing kothak mlebu kanggo nanggapi survey nalika aku bisa ngaturake wektu. Mengko bengi lan esuk, aku nggunakake sakjam utawa rong jam kanggo njawab survey. Kanthi area teks sing mbukak, aku langsung lan ora menehi kritik. Sawise kabeh, minangka pengecer, asil dandan produke wis ana my kapentingan sing paling apik. Aku ora narik pukulan lan ngerti banget babagan masalah sing dakrasakake. Aku uga nggawa bakat sing wis ora ana ing perusahaan kasebut - akeh karyawan sing kelangan.

Sanajan survey anonim, aku ngerti ana identifikasi pelacakan babagan proses pengajuan lan komentar langsung bisa dingerteni dening perusahaan minangka duweke dhewe. Aku ora kuwatir ana akibat apa wae, dheweke wis takon pendapatku lan aku pengin menehi dheweke.

Liwat anggur saiki (ana tansah anggur), Aku ngerti manawa ujarku wis balik liwat perusahaan lan, singkatane, aku ora kepareng kerja bareng perusahaan kanggo nambah hubungan.

Asil kasebut, miturut aku, ora ana cendhak lan durung diwasa. Sing ora ana wong sing ngubungi aku kanthi pribadi uga nuduhake kekurangan profesionalisme. Matur nuwun sanget, ana luwih akeh panyedhiya layanan ing pasar sing bisa nyedhiyakake apa sing dibutuhake kanggo dhuwit sing luwih sithik lan luwih gampang digabung. Aku ngarep-arep bisa nulungi perusahaan lawasku kanthi menehi saran sing jujur ​​lan jujur.

Yen dheweke ora pengin mratelakake panemume, muga-muga dheweke ora nate takon. Iki bakal ngirit wektu sawetara wektu lan ora ana sing krasa lara. Nanging aja kuwatir. Kaya sing dikarepake, aku ora bakal nindakake apa-apa kanggo hubungan luwih cepet karo dheweke.

10 Komentar

  1. 1

    Siji bab sing kudu dipikirake ing kene yaiku apa warta sing sampeyan rungokake resmi utawa mung desas desus. Kantor minangka papan sing nggegirisi kanggo desas-desus desas-desus, bisa uga wong sing mriksa kiriman sampeyan mung ngomong lan ujar sawetara perkara sing kudune ora ana, lan ana wong ing sacedhake sing ngrungokake lan njupuk kabijakan resmi. Gosip kasebut banjur dadi kleru lan malih saka kasus sing gampang dirungokake dadi sing luwih ala.

    Mesthi wae mung spekulasi 🙂 Sampeyan uga bisa ora entuk apa wae saka perusahaan sing sampeyan bahas.

    Nanging aku mikirake pitakon sing bakal dakkatutake kanggo aku saiki - apa aku peduli? Yen sampeyan ngrasakake banget marang perusahaan iki (sing padha kaya kiriman sampeyan), apa sampeyan pancene pengin terus kerja karo dheweke?

    • 2

      Matur suwun saran gedhe, Kristen. Aku ora bakal ngirim yen aku duwe keraguan babagan desas-desus utawa kasunyatan. Pancen kasunyatane.

      Piwulang kanggo perusahaan apa wae yaiku, yen sampeyan durung siyap entuk umpan balik sing negatif banget, aja ngirim survey sing njaluk!

  2. 3
    • 4

      Ross, iki bisa dadi komentar paling apik. Aku ngerteni apa sing aku sinau yaiku akeh perusahaan sing mung janji setya karo dolar dudu karyawane uga para pelanggan.

      Aku ora duwe saham ing perusahaan lan ora duwe utang, mula aku ora kudu njupuk iki kanthi pribadi. Aku bakal ngrampungake kanthi cepet lan golek perusahaan sing pengin ngrungokake.

  3. 5

    Aku nganggep masalah sing nyata yaiku perusahaan ora ngerti regane supaya bisa menehi umpan balik kanthi cepet. Minangka Doug ujar, yen sampeyan ora kasengsem ngrungokake sing apik lan sing ala, mula aja takon wong sing jujur ​​karo sampeyan. Yen sampeyan mung golek umpan balik sing apik, positif, anget, lan kabur. Banjur pilih pelanggan / klien sing dikepengini umpan balik, telpon banjur takon "Apa sing sampeyan seneng karo kita?" Siji pitakonan, yaiku, amarga kasunyatane kabeh kayane sampeyan kepengin banget ngrungokake.

    Lali babagan kasunyatan manawa sampeyan bisa uga duwe pelanggan sing ngerti sethithik babagan layanan sing nyoba didol lan apa tegese nggunakake kemampuan paling lengkap. Pelanggan sing sampeyan ora nggatekake bisa uga dadi wong sing cukup cerdas kanggo ngerti apa pitakon sing kudu ditakoni kabeh pelanggan lan ora amarga 95% wong ora ngerti apa-apa tinimbang pitakon sampeyan babagan layanan sampeyan dhewe.

    Yen sampeyan ora pengin ndandani utawa ngapikake apa sing wis ana lan bisa luwih apik, aja kakehan wektu. Ana akeh layanan liyane kaya sampeyan, nanging bisa uga "monyet".

  4. 6

    Ora preduli umpan balik negatif sing kudu ditindakake perusahaan minangka kesempatan kanggo nambah. Sampeyan menehi persis apa sing dijaluk, supaya dheweke seneng bisa nampa.

    Yen dheweke rumangsa ora adil, ora digatekake sing ala lan gawea sing apik.

    Umumé tumindak sing ora apik kanggo njaluk pendapat anonim banjur nolak sampeyan.

    Napa aku bakal ngasingake wong sing adol produk?

  5. 7

    Aku mikir iki bakal ngasilake masalah sing luwih gedhe. Perusahaan kudu ngati-ati babagan apa sing dicritakake babagan wong sing aktif banget ing media sosial (kaya sampeyan dhewe). Dheweke kudu nganggep para blogger kanthi cara sing padha karo wartawan. Yen dheweke njaluk pendapat sampeyan, dheweke kudu nggunakake minangka kritik konstruktif utawa ora nggatekake. Bab sing paling ala sing bisa ditindakake yaiku supaya dikirim ing blog sampeyan sing dianggep kaya ngono. Ora bisa dipikirake babar pisan.

    • 8

      Dakkira pancen bener, Colin. Aku pancen ora pengin wong wedi melu bisnis bareng aku yen ana kedadeyan sing ora apik lan bisa uga aku blog. Kaya sing sampeyan ngerteni ing ndhuwur, aku ora nate nyebutake sapa sejatine lan aku ora bakal nate nindakake iku.

      Sawetara kanca sing paling cedhak kerja kanggo bisnis lan aku ora nate nyoba gawe cilaka bisnise - nanging aku bakal terus jujur ​​yen ditakoni.

  6. 9

    Doug, nuwun sewu banget nalika krungu kedadeyan kasebut. Aku mesthi ngurmati tanggapan sampeyan. Apa gunane - komentar sampeyan pancen penting lan dheweke dihargai.

  7. 10

    Semono uga sejatine yen ana wong sing takon, yaiku "apa bedane Indy &. . . . ”Pitakon nyata sing ditakoni saiki. Aku nyingkiri wangsulan kasebut amarga aku ngerti bisa uga nyerang wong sing takon. Nanging, nalika takon kaping pindho, aku nanggapi & cukup yakin. . . wong sing takon dadi "nyerang". Sanajan wangsulane pancen nyata.

    Yen kita ora pengin ngrungokake wangsulan - kanggo pitakon - mula aja takon nomer 1.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.