Burnout Survei Pelanggan

survey pelanggan

Survei minangka cara kritis kanggo njupuk informasi utama babagan prospek lan pelanggan, nanging bisa uga alat sing disalah gunakake lan nyedhiyakake data sing ngarahake bisnis sampeyan ing arah sing salah. Minangka conto sing gampang, yen aku bisnis lan takon kepiye carane bisa nambah situs web, aku wis ngarepake pengarepan survey manawa ana prekara sing kudu ditindakake kanggo ngapikake situs web ... padahal situs web kasebut bisa tampil apik.

Ora ngerteni kasunyatan manawa kabeh wong nyoba nyoba poke konsumen lan bisnis data saiki kanggo nggawe program sing segmen lan target kanthi tliti sing luwih apik. Panjaluk banjir jebule nduwe pengaruh marang industri… para survey ora sabar.

Para responden survey anyar (mesthine ana guyonan sing apik ing endi wae) ujar manawa survey terlalu dawa, pribadi banget, lan ora trep. Plus perusahaan njaluk pelanggan supaya luwih akeh ngisi. Saka Zendesk Infographic: Lemes Umpan Balik

Apa sing kudu ditindakake para pemasar? Tangkep prilaku tinimbang njaluk informasi yen bisa. Minimalake frekuensi survey lan suda jumlah pitakon. Coba ciptakake survey ing endi sampeyan nuwuhake pitakon lan gunakake tanggepan sing gampang tinimbang njaluk informasi lengkap.

Zendesk Infographic Mratelakake panemume Burnout