Alat Pemasaran Paling Apik!

sb.jpgOra, aku ora bakal mbukak teknologi, situs web, utawa pluru perak sing apik lan apik liyane sing bakal nggawe perusahaan sampeyan dadi bintang super.  

Aku ngomong babagan layanan pelanggan gedhe. Kayane jelas ngomong kaya ngono. Kabeh wong ngerti manawa layanan pelanggan sing apik minangka cara sing wis kabukten kanggo nggedhekake bisnis sampeyan, nanging saka sing dakdeleng, akeh perusahaan sing lali. Yen dheweke ora lali, paling ora, dheweke bakal ilang kesempatan kanggo ngaktifake swarane para pelanggan sing seneng dhewe supaya bisa ngembangake bisnis.

Saben wong duwe crita medeni dhewe babagan layanan pelanggan lan kabeh wong duwe crita babagan layanan pelanggan sing hebat. Minangka pemasar, kita kudu eling yen crita kasebut diwartakake saben dina marang calon pelanggan lan klien. Lan saiki - media sosial wis nambah obrolan iki!

Layanan pelanggan duwe kekuwatan kanggo motong cara kasebut. Crita sing ala kasebut nduweni kekuwatan kanggo ngirim prospek anyar lan pelanggan sing ana ing pesaing sampeyan. Crita sing apik kasebut bisa uga ndadekake para pelanggan anyar lan bisa adol. Tugas sampeyan kanggo ningkatake layanan pelanggan kanggo nggawe bisu, lan nyedhiyakake banteng kanggo nambah sing apik!

Dadi, kepiye carane nggawe crita kasebut dicritakake? Akhir-akhir iki, aku ndeleng sawetara cara sing murah lan praktis kanggo nggawe critane dicritakake. Siji perusahaan sing aku kenal yaiku ngidini pelanggan nulis lan ngirim critane ing blog perusahaan lan nuduhake karo sapa wae sing pengin maca.  

Sawetara perusahaan wis miwiti jaringan klien ing Ning platform. Dheweke nggunakake jaringan kasebut minangka basis ilmu, forum, meja pitulung lan situs testimoni kabeh dadi siji. Iki minangka cara paling apik kanggo nggabungake pengalaman pelanggan lan nggambarake kisah nyata layanan pelanggan perusahaan sampeyan.

Dadi, apa sing sampeyan lakoni supaya prospek krungu babagan layanan pelanggan sing apik?

8 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun, matur nuwun, matur nuwun. Aku yakin gajah ing kamar kanthi diskusi teknologi mesthi ora lali karo wong sing pengin nggunakake teknologi sampeyan. Yen sampeyan lali karo wong, mula kabeh teknologi sing hebat ing jagad iki ora bisa nggawe ide sampeyan duwe bathi utawa mupangate.

  2. 3

    Iki ora bisa dikatutake cukup. Nanging perusahaan * isih * kayane ora entuk. Iki minangka bab sing bakal diwiwiti babagan blog kita, lan kita bakal luwih jero babagan kepiye perusahaan bisa pindhah saka pemasaran media sosial nganti layanan pelanggan media sosial, nanging aku isih mikir langkah pertama yaiku ngelingake perusahaan layanan pelanggan minangka alat pemasaran paling apik ing kana.

  3. 4

    Aku wis ngerteni manawa perusahaan sing pancen peduli karo layanan pelanggan wis wiwit nggunakake media sosial kanthi efektif. Wiwit didhaptar ing situs review nganti mangsuli pitakon sing bisa diduweni pelanggan, lan uga umum ngakoni keluhan produk lan solusine. Diakoni, isih ana dalan sing adoh sadurunge nyebar.

  4. 5
  5. 7

    Layanan pelanggan minangka salah sawijining perkara sing mesthi dihargai lan dihargai. Nanging aku pengin ndeleng dheweke gagal. Duwe reputasi layanan pelanggan sing positif menehi perusahaan wektu bebas. Nanging dheweke wis entuk garis lintang kasebut.

    Sawetara perusahaan kayane seneng banget karo layanan pelanggan amarga ora duwe kontrol langsung. Nanging sampeyan bener ujar manawa iki minangka alat pemasaran paling gedhe, utamane yen sampeyan nggawe tembung-tembung sing dikarepake.

    Posting gedhe.

  6. 8

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.