Alat Pemasaran Paling Apik!

sb.jpgOra, aku ora bakal mbukak teknologi, situs web, utawa pluru perak sing apik lan apik liyane sing bakal nggawe perusahaan sampeyan dadi bintang super.  

Aku ngomong babagan layanan pelanggan gedhe. Kayane jelas ngomong kaya ngono. Kabeh wong ngerti manawa layanan pelanggan sing apik minangka cara sing wis kabukten kanggo nggedhekake bisnis sampeyan, nanging saka sing dakdeleng, akeh perusahaan sing lali. Yen durung lali, paling ora, dheweke bakal ilang kesempatan kanggo ngaktifake swarane para pelanggan sing seneng dhewe supaya bisa ngembangake bisnis.

Saben wong duwe crita medeni dhewe babagan layanan pelanggan lan kabeh wong duwe crita babagan layanan pelanggan sing hebat. Minangka pemasar, kita kudu eling yen crita kasebut diwartakake saben dina marang calon pelanggan lan klien. Lan saiki - media sosial wis nambah obrolan iki!

Layanan pelanggan duwe kekuwatan kanggo motong cara kasebut. Crita sing ala kasebut nduweni kekuwatan kanggo ngirim prospek anyar lan pelanggan sing ana ing pesaing sampeyan. Crita sing apik kasebut bisa uga ndadekake para pelanggan anyar lan bisa adol. Tugas sampeyan kanggo nambah layanan pelanggan kanggo nggawe bisu, lan nyedhiyakake banteng kanggo nambah sing apik!

Dadi, kepiye carane nggawe crita kasebut dicritakake? Akhir-akhir iki, aku ndeleng sawetara cara sing murah lan praktis kanggo nggawe critane dicritakake. Siji perusahaan sing aku kenal yaiku ngidini pelanggan nulis lan ngirim critane ing blog perusahaan lan nuduhake karo sapa wae sing pengin maca.  

Sawetara perusahaan wis miwiti jaringan klien ing platform Ning. Dheweke nggunakake jaringan kasebut minangka basis ilmu, forum, meja pitulung lan situs testimoni kabeh dadi siji. Iki minangka cara paling apik kanggo nggabungake pengalaman pelanggan lan nggambarake kisah nyata layanan pelanggan perusahaan sampeyan.

Dadi, apa sing sampeyan lakoni supaya prospek krungu babagan layanan pelanggan sing apik?

8 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun, matur nuwun, matur nuwun. Aku pracaya gajah ing kamar karo sembarang rembugan teknologi bakal tansah ora lali bab wong sing pengin nggunakake teknologi. Yen sampeyan lali babagan wong, kabeh teknologi gedhe ing donya ora bisa nggawe ide sampeyan duwe bathi utawa migunani.

  2. 3

    Iki ora bisa ngomong cukup. Nanging perusahaan * isih * kayane ora entuk. Iki minangka perkara sing bakal kita bahas luwih akeh ing blog kita, lan kita bakal nggali luwih jero babagan kepiye perusahaan bisa pindhah saka marketing media sosial menyang layanan pelanggan media sosial, nanging aku isih mikir langkah pisanan mung ngelingake perusahaan. layanan pelanggan iku alat marketing paling apik metu ana.

  3. 4

    Aku wis weruh manawa perusahaan sing pancene peduli babagan layanan pelanggan wis mulai nggunakake media sosial kanthi efektif. Saka kadhaptar ing situs review kanggo njawab pitakonan sing pelanggan bisa duwe, lan malah publicly ngakoni keluhan produk lan solusi sing. Pancen, ana dalan sing dawa sadurunge nyebar.

  4. 5
  5. 7

    Layanan pelanggan minangka salah sawijining perkara sing mesthi ora dihargai lan luwih dihargai. Nanging aku isih pengin ndeleng dheweke flip-flopped. Nduwe reputasi layanan pelanggan sing positif menehi kesempatan kanggo perusahaan nalika ilang. Nanging dheweke wis entuk garis lintang kasebut.

    Sawetara perusahaan katon ora ngerti babagan layanan pelanggan amarga ora duwe kontrol langsung. Nanging sampeyan bener ujar manawa iki minangka alat pemasaran sing paling gedhe, utamane yen sampeyan nganggep tembung-tembung sing dikarepake.

    Posting gedhe.

  6. 8

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.