Mesin Diri lan Mesin Telusuran

nggoleki layanan poto

Salah sawijining cara kanggo ningkatake retensi pelanggan lan kepuasan pelanggan umume yaiku ngasilake konten sing mbantu pelanggan mbantu awake dhewe. Ora mung ana asil dandan kanggo kepuasan pelanggan, ana uga penghematan biaya langsung karo pelanggan sing ora ngikat garis layanan pelanggan sampeyan. Nerbitake basis ilmu sampeyan, pitakon, cuplikan, lan conto sing asring ditakokake ing mesin telusuran, bisa nggawe iki - ora dilebokake ing login amarga wedi ana pesaing sing nemokake.

Panaliten pungkasan ngandhani manawa luwih akeh pelanggan luwih milih swadaya tinimbang ngubungi agen dhukungan; lan kaya infographic ing ngisor iki sing nggambarake, 91% ujar yen bakal nggunakake basis ilmu yen nyukupi kabutuhane. Iki warta apik kanggo bisnis; layanan mandhiri minangka cara paling cepet lan efektif kanggo dhukungan pelanggan. Pangembangan Infographic Zendesk ing Telusuri Layanan Pribadi sing luwih Cerdas

zd telusuran inforgraphic layanan dhiri

2 Komentar

  1. 1

    Iki nyenengake! Sawetara reaksi cepet saka wong sing ngatur manajemen ilmu lan mandhiri kanggo golek nafkah:

    1. Pancen ironis yen Oracle dikutip ing bagean babagan SEO lan nuduhake konten sampeyan liwat mesin telusuran web, amarga kalebu conto penting perusahaan B2B sing TIDAK nuduhake konten basis pengetahuan liwat Google et al. Luwih becik utawa luwih elek, dheweke ngunci konten KB ing login

    2. Data saya beda banget - beda banget - luwih murah tinimbang "40% bakal nelpon pusat kontak sawise layanan mandiri." Yen sampeyan mikir babagan pengalaman B2C sampeyan dhewe ing Amazon, Microsoft, lsp., Sampeyan bisa ngerti manawa iki pesanan gedhe banget. Nanging sanajan ing lingkungan B2B, volume ing situs web 10x - 30x volume ing pusat dhukungan, utawa luwih.

    3. Aku mikir manawa Gartner salah babagan agen virtual. (Kemungkinan 70%) 🙂

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.