Layanan Pelanggan ing Media Sosial

layanan pelanggan

Ing keterlibatan media sosial, prioritas utama kanggo perusahaan sing digunakake yaiku njamin bisnis wis siyap kanggo melu prospek lan pelanggan kanthi online. Nalika perusahaan bisa ndeleng media sosial minangka kesempatan pemasaran potensial, dheweke ora ngerti manawa wong online ora peduli apa tujuane ... dheweke mung peduli yen ana kesempatan kanggo ngobrol karo perusahaan. Iki mbukak lawang kanggo ngatasi masalah layanan pelanggan ing mripat umum… lan perusahaan kudu ngenali jebakan lan kesempatan kasebut.

iki infographic nyorot statistik sing menarik, kayata, pelanggan sing melu perusahaan liwat media sosial ngenteni luwih saka 20% -40% karo perusahaan kasebut. Dadi, kepiye sampeyan nggunakake media sosial nalika sesambungan karo merek perusahaan utawa karo pelanggan sampeyan dhewe?

Ndandani masalah sing ana pelanggan liwat media sosial lan sampeyan bakal nemokake minangka salah sawijining saluran pemasaran paling apik sing wis sampeyan lakoni. Ninggalake supaya bisa digantung, lan sampeyan bakal nemokake kosok balene.

Layanan Pelanggan lan Media Sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.