Asil Pelanggan minangka Konten: Kepiye Dan Anton Nggawe Bisnis SEO dadi 7 Gambar sing Ndhukung Testimoni

studi kasus

Pemasaran konten minangka ukara sing paling asring digunakake, dianalisis, tembung kunci KPI ing pemasaran sing wis kesimpulan logis, pamilik bisnis blogging babagan topik sing ora nyenengake supaya nyambung utawa kanggo njaga situs web seger.

Konten Ora Kasedhiya Mungkasi

Frustasi

Taun kepungkur Google seneng pangkat situs web sing luwih gedhe kanthi konten luwih akeh. Iki nyebabake blogger, afiliasi, lan pamilik bisnis ngilangi iklan nauseam konten sing ora biasa, kanthi janji sing bakal dienggo mbaleni Google, lalu lintas.

Saiki, algoritma luwih seneng pengalaman pangguna minangka bukti nalika mundhak SERP dipengaruhi banget dening keterlibatan pangguna kayata CTR (klik liwat tarif), Bouncing Rate (yen ana wong sing langsung ninggalake situs web sampeyan), lan Dwell Time (rata-rata wektu ing situs / kaca). Perubahan iki nyebabake hysteria massa lan kebingungan ing antarane peternakan konten lan blogger zombie sing ngrasakake luwih akeh konten minangka wangsulan kanggo ngrampungake masalah pemasaran lan lalu lintas mlebu, amarga ana kekalahan biaya sing murah kanggo nggawe konten sing luwih akeh, kanthi tumindak edan lan tanpa guna.

Crita sing Ora Ngisep: Konten kanggo Konversi

Campfire

Eyang kakung bisa menehi crita sing padha babagan api unggun amarga wektu lan pangirimane wis sampurna. Crita sing apik narik kawigaten para pamirsa lan ngomong langsung karo kapinterane, sing taktik sing jelas, nanging durung digunakake; apa sing dienggo wong sing ngrungokake? Posting blog dhasar utawa potongan konten babagan resep lawas ora bakal entuk kenaikan sales baker, kaya kiriman hukum akuntansi sing dawa banget ora bakal entuk klien perusahaan.

Informasi, utawa pendhidhikan minangka pemasaran konten minangka pendekatan sing salah. Kasunyatane, kita lagi kakehan informasi, kanthi 339 mil sing ditumpukake iPads malah ora bisa nyekel web ing saindenging jagad ing taun 2010, lan jumlah data nambah kanthi eksponensial saben taun. Nomer kasebut nuduhake kenapa taktik ketinggalan jaman nyoba kanggo mulang utawa menehi informasi marang masarakat yaiku konten marketing lampus. Pendekatan sing luwih apik yaiku ngomong karo a pain prospek lan mbuktekake sampeyan bisa nulungi dheweke ngrampungake, utawa paling ora bisa ngatasi masalah kasebut.

Afiliasi, Duta Besar Brand, lan Pengalaman Pelanggan

Advokasi Brand

Kapan Dan Anton pisanan miwiti pemasaran online sing ngerti prinsip Og Mandino, Kanggo nambah rega, sampeyan kudu nambah gaweyan, lan cara sing luwih apik tinimbang nggawe wong liya promosi barang utawa jasa sampeyan? Dikenal minangka afiliasi utawa duta besar merek, pelanggan kasebut setya amarga sampeyan ngatasi masalah, lan ngluwihi ekspektasi. Mesthine, akeh sing pengin menehi ganti rugi finansial kanggo promosi produk utawa layanan sampeyan dhewe, mulane platform kayata JVzoo, Clickbank, Amazon, lan liya-liyane ana kanggo menehi insentif finansial kanggo wong-wong sing pengin ningkatake barang utawa layanan sing berkualitas.

Supaya wong liya promosi produk sampeyan kudu a) makarya b) duwe bathi bathi kanggo ndhukung kekuwatan "penjualan". Pemasar internet wiwit nggawe studi kasus dhewe, nuduhake carane macem-macem produk SaaS (piranti lunak minangka layanan) ngatasi masalah - utamane pemasaran online. Saiki, tinimbang mung studi kasus asli dening Dan lan timnya, ana atusan wong liyane sing lagi ngobrol, ngrembug lan promosi merek kasebut. Sanajan Dan mutusake nggawe 10,000 postingan blog babagan generasi lalu lintas online, ora bakal entuk dhaptar lan penjualan pelanggan nyata saka nggawe produk sing padhet, lan nggunakake studi kasus saka pakar pemasaran internet sing dipercaya.

Saiki ana luwih saka 15,300 asil ing Google kanggo BacklinksIndexer Review, lan luwih saka 4,500,000 kanggo Crowd Search Me Review. Penting, kanggo nyathet panelitian kasus asli yaiku katalis, menehi dorongan kanggo wong liya sing nyinaoni studi kasus dhewe, banjur dianakake testimoni ing forum populer kayata WarriorForum, BlackhatWorld, lan individu kayata Terry Kyle lan Jon Leger. Tuladha video lan layar sing dijupuk ing ngisor iki:

Darren Shaw

Gosip, Hype lan Kesempatan Konten Masa Depan

gosip

Ora ana sing pengin ngrembug babagan sing dianggep sepuh, mboseni, utawa ora ana gunane. Wong iku kepincut karo pemenang lan skenario sing menang. Tahap pertama ngowahi produk Dan saka produk internet rata-rata yaiku crita klien kanthi bentuk studi kasus, utawa bentuk sing paling ringkih, minangka testimoni, sing nggawe afiliasi lan liyane sing promosi. Tahap kapindho yaiku nglumpukake momentum sing cukup kanggo nggunakake kapital. Minat lan momentum penting banget kanggo nggayuh demografi gedhe, kaya sing dingerteni dening Efek Shark Tank, ing ngendi para kontestan ndeleng kenaikan penjualan lan minat investor liyane kanthi digandhengake karo acara TV kasebut.

Uga dikenal minangka PR, utawa Hubungan Masyarakat, mesthi luwih gampang entuk pers, yen sampeyan duwe pers, sing dadi ironi 22. Komunitas lan ahli paling penting kayata Semantic Mastery, Mike From Maine, lan Carl Radley kabeh njaluk wawancara karo Dan kanggo ngrembug babagan produke sing dikarepake kanthi eksponensial, ngasilake luwih saka 7 angka saben taun.

Aplikasi Dunia Nyata Sukses SEO Dan Anton

Teori lan praktik

Ora kabeh bisnis duwe kemewahan nggunakake afiliasi utawa duta merek. Yen sampeyan adol cookie, pemutih untu utawa layanan pengacara kemungkinan sampeyan duwe biaya rujukan paling apik, utawa mung ana ing pulau sing ora ana kompetisi. Prinsip cara Dan bisa skala kanthi cepet bisa ditrapake kanggo model bisnis apa wae, sanajan luwih fokus ing ulasan pelanggan, lan studi kasus.

Tutur saka tembung wis dijupuk dening review digital, saéngga tembung lan pengalaman pelanggan bisa urip lan pengaruhe wong liya ing salawas-lawase. Ora mung cukup kanggo nganakake review, amarga kompetisi sing bisa ditemtokake; sampeyan kudu crita babagan studi kasus sing apik. Ketemu Bob, dheweke duwe untu kuning lan ora kencan ing 5 taun, lan saiki dheweke duwe eseman sing anyar, lan nate nemu rasa tresna sawise nyandhang putih mutiara kasebut. Mesthi wae, iki tegese sampeyan nulungi wong sing cukup kanggo entuk studi kasus sing nyata, kayata manungsa sing cerdas bisa nemokake ngapusi 90% wektu. Saiki review diowahi dadi crita sing bisa ditrapake maneh. Sally rapat gréja gedhe lan butuh 500 cookie ing dina Senin, lan ora ana roti liyane ing wilayah kasebut sing gelem nulungi dheweke, nganti dheweke ngubungi roti "X". Anggere sampeyan sah mbantu pelanggan, lan ngluwihi sing diarepake mesthine bakal ngidini studi kasus umum sampeyan sajrone sampeyan ngurmati kanthi adil lan adil. Saiki, bisnis kanthi "tinjauan" sing padha ora bisa nyambung ing level manungsa sing luwih jero amarga mung perusahaan hukum 5, dene sampeyan nulungi Joe entuk dhuwit kanggo mbantu mbayar biaya medis sing luwih dhuwur.

Konten sing Dipersonalisasi: Deleng Paket BantuanBasa Kita Wis Usang

Personalisasi Konten

Ing jagad sing umume wong mung fokus supaya ora dimupangatake, individu sing ora ana gandhengane, ora ana kekarepan manawa kepenginan ngerti manawa sampeyan minangka pemilik bisnis sing peduli babagan masalah sing sejatine, ora mung ngrampungake dompet.

Njawab macem-macem panjaluk telpon supaya mung frustasi nuduhake upaya ngrusak proses penjualan lan pengalaman layanan pelanggan. Perusahaan sing mutusake cara sing beda, hyperpersonal, sing entuk kapercayan lan bisnis konsumen sing duwe pendidikan lan pemberdayaan saiki.

Iki nyebabake salah sawijining klien Dan Anton sing ngadhepi usaha pemasaran digital, SEO SEO, ing ngendi saben klien nampa konsultasi video sing dipersonalisasi, 1 nganti 1. Iki minangka video pribadi, mung digawe kanggo siji individu. "Konten" iki butuh nganti 2 jam kanggo digawe, lan pancen gratis. Gagasan nuduhake pamilik bisnis kabeh wiwitan tanpa pembayaran utawa kontrak medeni umume agensi pemasaran, amarga "rahasia" kasebut dicethakake lan dheweke ora bakal mbutuhake sampeyan maneh, mula bakal kelangan bisnis, lan mbuwang wektu.

Kasunyatan wis mbuktekake sebaliknya. Resik prinsip nuduhake nalika sampeyan kanthi jelas lan tanpa pamrih nuduhake, ora mung ngomong, carane sampeyan bisa nambah prospek urip ing level individu, tingkat konversi lan konsumsi konten saya tambah. Gambar ing ngisor iki minangka gambar wektu sing dibutuhake kanggo ndeleng sawetara konsultasi, bebarengan karo siji video umum. Elingi rata-rata ndeleng wektu luwih gedhe tinimbang standar industri 4 menit lan 12 detik.

Wektu nonton

Gabungan konsultasi pribadi, bukti sosial liwat studi kasus, lan alesan rencana pemasaran / anggaran nyebabake tingkat konversi sing luwih dhuwur, lan paling ora ana kenaikan konten 150% yen dibandhingake karo wektu rata-rata tampilan industri.

Kamanungsan minangka Konten: Wong nindakake Bisnis karo Wong

proposal

Umume pamilik bisnis wedi menehi pasuryan utawa negesake proposisi regane, kenapa dheweke kepengin entuk bisnis prospek. Sing entuk hadiah, kabukten karo konversi timbal munggah 500% kanthi nambah video metu ing situs web agensi pemasaran digital Atlanta SEO, wiwit 1 saben dina nganti 5, kanthi level lan kualitas lalu lintas sing padha. Nyambungake, sanajan ing level dangkal, menehi sampeyan kesempatan kanggo entuk kapercayan lan bisnis liwat tumindak, ora janji kosong. Sambungan pra-video sing padha, pra-manungsa, metu saka agensi kasebut tanpa tumindak apa-apa, amarga wedi, ora mesthi, utawa uga apatis. Pungkasan, konten kudu dimanfaatake minangka ajakan tumindak.

5 Tips kanggo Nambah Lalu Lintas menyang Situs Web Roti minangka cara kuno kanggo nglakokake pemasaran konten. Posting blog umum wis diganti karo ulasan, crita (studi kasus), duta besar merek (afiliasi), pers, personalisasi (konsultasi), lan kamanungsan (nyatakake proposal nilai sampeyan kaya kanca sing dipercaya utawa anggota kulawarga). Mangkene carane Dan Anton tuwuh saka perusahaan piranti lunak siji-sijine dadi karyawan puluhan ahli ing saindenging jagad lan ngladeni ewonan klien, entuk luwih saka 7 tokoh saben taun. Yen sampeyan yakin karo apa sing sampeyan lakoni, konten minangka kendaraan sampeyan sing bakal misahake sampeyan saka kewan sing biasa-biasa wae.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.