Nggawe Hubungan Pelanggan Berkelanjutan karo Konten Kualitas

hubungan pelanggan

Panaliten anyar nemokake 66 persen prilaku belanja online kalebu komponen emosional. Pelanggan nggoleki sambungan emosi jangka panjang lan emosional sing ngluwihi tombol tuku lan iklan sing ditarget. Dheweke pengin rumangsa seneng, santai utawa bungah nalika blanja online karo pengecer. Perusahaan kudu mekar kanggo nggawe hubungan emosional kasebut karo pelanggan lan nggawe kasetyan jangka panjang sing duweni pengaruh ngluwihi tuku siji.

Tuku tombol lan pariwara sing disaranake ing platform media sosial target konsumen adhedhasar informasi pribadi, kayata riwayat tuku lan browsing. Nalika perusahaan nyurung konten sing gegandhengan karo konsumen kanthi cara bernuansa, cara iki asring nyuda interaksi menyang transaksi (kayata, "tawaran paling apik sabanjure" adhedhasar apa sing sampeyan deleng kanthi online), dudu hubungan. Pemasar butuh alat sing luwih apik kanggo keterlibatan berkelanjutan. Crito lan konten sing dipersonalisasi kanthi merek duwe kemampuan kanggo nggayuh sesambetan sing luwih dawa kanthi nggunakake pengalaman sing beda.

Mundhake tuku online lan seluler nyuda kesempatan kanggo sambungan manungsa. Penawaran transaksional online asring ditampilake ing panggonane bola-bali sing ora bola-bali ing situs favorit konsumen nalika ngaktifake cookie, dadi faktor gangguan sing potensial. Lan apa wae personalisasi sing kedadeyan kanthi online cenderung tetep ana ing siji saluran (yaiku. Pemasaran email) nalika perusahaan ngupayakake nggayuh perdagangan "mulus" nalika konsumen sing padha nyebrang saluran.

Supaya ana pangarep-arep supaya bisa entuk keunggulan omnichannel, strategi merek kudu diowahi kanggo menehi tampilan tunggal konten lan penawaran produk ing pirang-pirang titik tutul sing bisa menehi crita sing konsisten saben konsumen nggunakake merek kasebut.

Strategi Personalisasi

Nalika nggawe personalisasi, mikirake maneh konten pemasaran sampeyan ing kabeh saluran minangka langkah pertama. Pemasar kudu netepake nilai lan prioritas target pamirsa lan ngowahi konten lan alur cerita merek sing cocog. Apa regane pelanggan kudu akeh pengaruhe kanggo konten sing sampeyan push ing kabeh saluran pemasaran.

Contone, yen target pamirsa ngurmati tren lan mode, penting konten pemasaran sampeyan (saka deskripsi produk nganti gambar nyata) negesake atribut produk sing maju. Iki uga bisa ateges sampeyan fokus ing saluran tartamtu tinimbang liyane. Klompok iki bisa uga ngormati pengaruh media sosial, kayata, dadi nggabungake konten media sosial sing digawe pangguna bisa mbantu merek iki nggawe hubungan emosional karo para pembeli.

Masa depan nyritakake merek yaiku nggabungake konten karo saluran commerce. Perusahaan sing nyritakake babagan jangka panjang bisa uga ora mung menehi inspirasi kanggo tuku. Dheweke uga bisa pengaruhe panemu masarakat lan nuwuhake sesambungan kanthi nuwuhake emosi. Nyritakake crita sing bener kanthi nggunakake konten sing strategis bisa dadi sesambungane manungsa antarane merek lan para pelanggan.

Kepiye EnterWorks ngidini strategi kasebut

EnterWorks ngidini pengecer lan merek drive sales lan margine tuwuh kanthi pengalaman sing beda-beda sajrone tampilan siji karo konten karo pemasok, mitra, pelanggan, lan pasar.

Platform kasebut bisa digunakake kanthi nggabungake data produk saka sumber internal lan sumber panyedhiya (spreadsheet, portal supplier, database mburi, gambar utawa video) karo sistem terpusat sing ngresiki lan verifikasi kabeh data. Basis data master asil nggawe nggawe konten kolaboratif sing bisa digunakake ing kabeh saluran pemasaran digital lan fisik saka situs web lan aplikasi seluler nganti katalog lan surat cetak.

manajemen data master

Luwih khusus, platform manajemen data EnterWorks kalebu:

  • Manajemen Data Master: Konvergensi domain produk, pelanggan, merek, lokasi, lan piranti kanggo ngaktifake kampanye kanggo menehi target multi-sisi.
  • Manajemen Informasi Produk: Gawe lan enrich data produk lan konten miturut papan fisik lan titik digital kanggo pangiriman konten sing lancar.
  • Pemodelan Data Dinamis: Selaras utawa ngluwihi model data lan konten kanggo mbedakake penawaran produk amarga model bisnis dadi segmen lan pasar anyar

Manajemen data lan konten paling penting kanggo nggawe hubungan karo pelanggan. Nanging kanggo nindakake kanthi bener, bisnis kudu nandur modhal ing platform canggih sing nyelarasake data lan konten ing pirang-pirang platform kanggo nyatane pangaribawa target target. Nalika merek bisa nyritakake crita perusahaan sing konsisten sing nyebabake emosi sing bener ing antarane para pelanggan, dheweke bakal nggawe sambungan sing luwih jero lan pungkasane nggawe kesetiaan jangka panjang.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.