5 Alasan Para Pemasar Investasi Liyane kanggo Program Kasetyan Pelanggan

pemasaran kasetyan pelanggan

CrowdTwist, solusi loyalitas pelanggan, lan Inovator Merek survey 234 pemasar digital ing merek Fortune 500 kanggo nemokake kepiye interaksi konsumen intersect karo program loyalitas. Dheweke ngasilake infographic iki, lanskap Kasetyan, dadi para pemasar bisa ngerti kepiye kesetiaan cocog karo strategi pemasaran umume organisasi. Setengah kabeh merek wis duwe program resmi, lan 57% ujar bakal nambah anggaran ing taun 2017

Napa Pemasar Investasi Liyane kanggo Program Kasetyan Pelanggan?

  1. Keterlibatan Drive - sampeyan B2B utawa B2C, manawa pelanggan melu lan sukses nggunakake produk utawa layanan sampeyan bakal njamin retensi lan tambah rega.
  2. Nambah Transaksi - ngelingi lan menehi hadiah pelanggan nambah titik tutul lan kesempatan kanggo bisnis karo dheweke.
  3. Tambah Nglampahi - amarga sampeyan wis ngilangi alangan kapercayan, para pelanggan saiki bakal nggunakake dhuwit luwih akeh karo sampeyan ... nempatno sistem kanggo menehi hadiah banget.
  4. Gawe Sambungan - menehi hadiah marang pelanggan amarga nuduhake testimoni minangka pemasaran tembung paling apik sing bisa sampeyan nandur modal.
  5. Sambungake / Data Dhata - kanthi ngerti apa sing motivasi para pelanggan, sampeyan bisa nggawe pribadi penawaran sing ngerti bakal dadi minat.

Akuisisi, retensi, lan upsell bisa pengaruh positif karo implementasi program loyalitas pelanggan sing kuat. 57% kabeh merek ndeleng kesetiaan pelanggan dadi sukses, 88% nalika program multichannel! Sayange, mung 17% merek duwe program loyalitas pelanggan multichannel amarga ana alangan keselarasan, penyebaran, lan pengumpulan data.

kasetyan pelanggan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.