5 Atribut Permintaan Pelanggan sing Setya saka Penjualan lan Pemasaran

pendidikan pemasaran sales b2b

Brett Evans minangka bakat penjualan lokal sing hebat lan menehi saran supaya aku maca Penjualan Tantangan: Ngontrol Obrolan Pelanggan ing salah sawijining diskusi babagan tumpang tindih sales lan marketing.

sale-penantang-saleAdhedhasar panaliten lengkap babagan ewu repetisi sales ing pirang-pirang industri lan geografi,Penjualan Challenger ujar manawa bangunan sesambetan klasik minangka pendekatan sing ilang, luwih-luwih nalika adol solusi rumit saka bisnis-menyang-bisnis. Panalitiyan penulis nemokake manawa saben sales sales ing jagad iki dadi salah siji saka limang profil sing beda, lan sanajan kabeh jinis repetisi iki bisa ngasilake kinerja penjualan rata-rata, mung siji-Challenger sing menehi kinerja dhuwur kanthi konsisten.

Aku dudu penggemar buku penjualan. Aku asring nemokake proses overhyped lan meksa nindakake perkara sing bisa dadi motivasi kanggo sawetara wong sing adol, nanging ora kabeh. Aku ngerti wong sing dodolan apik tenan sing nuwuhake sesambungan sajrone pirang-pirang taun lan kontrak cedhak banget, aku ngerti wong sing dipercaya apa wae perusahaan sing digarap - nggawa klien saka negara liya, lan aku uga ngerti wong dodolan njaba sing apik banget sing seneng nesu. telpon sedina muput lan entuk prospek sajrone sawetara menit kanggo drive menyang langkah sabanjure.

Buku iki beda banget - ngrusak macem-macem kapribaden sales lan nyedhiyakake riset dhasar. Ora mung ngrembug babagan motivasi lan taktik para salesman, uga menehi wawasan lengkap babagan apa sing digoleki pelanggan sajrone proses penjualan. Ing ngisor iki minangka 5 atribut paling dhuwur, miturut pentinge, klien ngupayakake sesambungan karo wakil penjualan:

  1. Rep nawakake perspektif unik lan terkenal ing pasar
  2. Rep mbantu aku navigasi alternatif
  3. Rep nyedhiyakake saran utawa konsultasi sing lagi ditindakake
  4. Rep mbantu aku ngindhari potensi ranjau darat
  5. Rep ndhidhik kula babagan masalah anyar lan asil

Apa sampeyan ngelingi ketabuhan, katrampilan negosiasi, upselling, kacepetan kanggo nutup, utawa atribut liyane ing ndhuwur 5? Ora. Kasunyatane, rong atribut sabanjure yaiku gampang tuku saka lan duwe dhukungan nyebar ing kabeh organisasi.

Delengen kamiripan antarane jinis sales sing dialami prospek lan strategi pemasaran konten apa sing sampeyan eksekusi kanggo prospek lan pelanggan? Muga-muga, sampeyan ndeleng apa sing dakdeleng! Ayo ganti istilah:

  1. Konten sampeyan nawakake perspektif unik lan terkenal ing pasar
  2. Konten sampeyan mbantu aku navigasi alternatif
  3. Konten sampeyan nyedhiyakake saran utawa konsultasi sing lagi ditindakake
  4. Konten sampeyan mbantu aku ngindhari potensi ranjau darat
  5. Konten sampeyan ndhidhik kula babagan masalah anyar lan asil

Mic gulung! Kabeh atribut kasebut nuduhake siji - bangunan loro kapercayan, panguwasa, lan nilai liwat wektu karo prospek lan pelanggan. Pawongan sing paling apik ngerti babagan cara nutup transaksi ... lan tim pemasaran sosial lan konten sing paling apik ngerti kepiye cara nutup transaksi, utawa nuwuhake prospek liwat corong konversi, utawa nulungi tim adol bisa entuk kauntungan saka kompetisi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.