Apa Pelanggan sampeyan tresna karo sampeyan?

Gambar Survei Gambar Posisi Survei Gambar

Apa pelanggan tresna sampeyan? Data survey anyar saka Responsys nerangake manawa merek bisa njaga hubungan jangka panjang karo konsumen lan ora prelu risak.

Panliten respon nuduhake manawa konsumen nggunakake merek nalika pesen kasebut kalebu bagean saka pengalaman pelanggan sing diatur sing mbukak suwe-suwe, liwat saluran lan miturut tindak tanduk lan pilihan individu. Kanthi strategi lan solusi sing pas, saben interaksi pelanggan bisa dadi wiwitan hubungan sing apik.

Temuan utama survey kalebu:

  • 73% konsumen pengin duwe hubungan jangka panjang karo merek sing pahala amarga wis dadi pelanggan sing setia.
  • Mung 32% ujar merek sing disenengi mung ngirim tawaran / promosi sing kasengsem ing.
  • 34% wong diwasa AS ujar manawa duwe dipecah kanthi merek amarga kurang, ngganggu utawa pemasaran sing ora relevan pesen sing dikirim menyang wong-wong mau.
  • 53% wong sing wis ngucapake ujar yen putus karo merek amarga merek terus ngirim isi sing ora relevan ing macem-macem saluran.
  • 33% ujar yen putus amarga pesen kasebut digawe banget umum lan katon jelas dikirim menyang kabeh wong, ora mung dheweke.
  • 59% wong sing disurvei ujar kadang milih siji merek kompetitif tinimbang liyane mung amarga tawaran utawa pemasaran sing ditampa.

Survei Pelanggan-Infographic-Dina-Dina

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.