Apa Sampeyan Pelanggan sing Cerdas?

walker dadi pelanggan sing cerdas

Kanca, Patrick Gibbons, lan timnya ing Informasi Walker wis sijine 10 pernyataan babagan intelijen pelanggan lan darmabakti situs, Dadi Pelanggan sing cerdas, ing ngendi sampeyan bisa nuduhake crita babagan carane pelanggan cerdas sampeyan.

Pirang-pirang taun kita wis sinau hubungan pelanggan lan saiki, luwih-luwih biasane, pelanggan terus ganti. Dheweke luwih nuntut lan ngarepake sampeyan ngerti lan ngirim produk lan layanan kanthi cara sing disesuaikan karo kekarepan lan kabutuhane. Pilihan liyane kasedhiya. Ngalih luwih gampang. Perusahaan sing ora nate ndeleng pesaing saiki bisa dadi ancaman paling gedhe.

Walker duwe spesialisasi ing retensi pelanggan lan strategi pertumbuhan, nggunakake prediktif Analytics, teknologi canggih, lan konsultasi ahli kanggo ngasilake asil.

Walker-Dadi-Pelanggan-Cerdas

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.