Wawasan Pelanggan ing Jaman Digital

methinks wawasan pelanggan digital

Entuk umpan balik pelanggan sing relevan - lan entuk cepet - luwih penting tinimbang sukses ing bisnis. Manawa, rekrutmen sing ditindakake kanthi angel iku angel, sing diwawancarai riset ora kaya sing dijanjekake, lan wektu kanggo entuk wawasan pelanggan aran dawa banget kanggo nggawe prabédan kanggo bisnis. Nanging, ana cara sing luwih apik kanggo entuk wawasan pelanggan sing dibutuhake banget sing validasi produk lan arah bisnis sampeyan.  

Gabungan teknologi modern gabung kanggo nggawe wawasan pelanggan sing luwih apik, luwih cepet, lan murah. Solusi wawasan pelanggan paling anyar nggunakake smartphone. Kategori produk anyar diarani solusi Research-as-a-Service (RaaS), lan produk RaaS paling apik fokus kanggo ngilangi frustasi logistik sing ana ing metode tradisional nggawe riset kualitatif. Solusi RaaS nguatake peneliti, pengusaha, manajer produk, desainer lan pemasar supaya fokus maneh sing paling penting; ngrungokake pelanggan lan prospek, lan nggabungake wawasan manungsa menyang peta dalan UX lan produk.

Yen Riset Kualitatif Rusak

Kaya Marc Andreesen sing misuwur, "piranti lunak mangan jagad." Lan, ora ana conto sing luwih gedhe tinimbang proses, alat lan timeline kanggo produk bangunan. Era Lean-Agile nggawe bledosan pangembangan produk sing didhukung data ing kabeh industri, lan alat kanggo ngode, ngrancang, nyoba, nganalisa lan ngirim produk - pipa produksi diganti kabeh, kajaba mung nggawe pemahaman manungsa. Data Big lan Intelijen Ponggawa nampilake janji sing bakal nggawe riset kualitatif usang, nanging kabeh janji kasebut durung bisa kawujud lan kebutuhan kanggo pemahaman manungsa isih akeh, lan garis wektu lan alat ora ana gandhengane karo pangembangan produk modern. Nganti saiki, panelitian kualitatif diturunake kanthi padha kaya rong puluh taun kepungkur, lan mula sebabe ora praktis maneh: 

  • Cara tradisional nglakokake riset pelanggan larang
  • Logistik nggawe entuk wawasan riset kanthi intensif lan winates
  • Nggoleki wawasan pelanggan ing macem-macem tahapan R&D ngganggu kecepatan, kacepetan menyang pasar
  • Perusahaan butuh akses menyang target pelanggan, cukup cedhak ora dietung

Ngembangake Panliten Kualitatif

Nggunakake teknologi canggih kanggo ngatasi tantangan logistik sing sejatine ana ing panliten kualitatif, solusi RaaS nguatake panliti kanggo fokus maneh sing paling penting: nindakake riset lan ngasilake wawasan sing bisa nggawe prabédan nyata.  

Warta sing apik yaiku nggunakake teknologi riset kualitatif sing anyar dudu keputusan sing anyar lan trendi. Perusahaan terkemuka ing industri nggunakake teknologi anyar kanggo mbantu nggawe lan nyuntikake riset kualitatif menyang pangembangan produk lan pemasaran, kanthi luwih cepet lan luwih asring. Lan, iki rahasia gedhe: Pemasar lan pimpinan bisnis ing perusahaan-perusahaan profil tinggi ing saindenging jagad, saka Samsung, LG, Verizon, Machine Zone lan Hyundai - lagi ing taun kapindho nggunakake alat RaaS kanggo ndandani usahane, ketemu lan ngluwihi pangarepan pelanggan. Solusi RaaS saiki dadi bagean saka manajemen produk lan praktik paling apik ing R&D, kothak liyane ing diagram Growth Stack sing nggambarake alat lan proses sing dibutuhake kanggo nggawe produk sing apik.

methinks Ngirim Riset-minangka-a-Layanan

Perusahaan adhedhasar Lembah Silicon methinks minangka solusi riset kualitatif ing mbesuk. Nggunakake pendekatan seluler lan sistem profil agresif sing ngubungake sampeyan karo konsumen lan ahli sing wis diverifikasi, sampeyan bisa entuk wawasan langsung babagan fraksi - sak kaping pitu, sing paling pas - saka biaya kasebut.

methinks menehi pengaruh gedhe marang industri R&D pirang-pirang triliun dolar kanthi nggawe validasi pelanggan dadi proses proses sing tepat wektu, efisien lan hemat biaya kanggo nggawa produk utawa layanan menyang pasar. Biaya, wektu lan logistik ora ana alangan maneh kanggo entuk perspektif konsumen. Asile, frekuensi nindakake lan ngetrapake riset kualitatif kudu nambah lan ngowahi praktik paling apik ing macem-macem industri, ing saindenging jagad. 

Bentenipun methinks

methinks mbantu target perusahaan, nemokake lan wawancara karo para pelanggan lan prospek liwat telpon video kanthi tatap muka. Panaliten kualitatif sing dijupuk mbantu bisnis sinau saka para pelanggan liwat obrolan sing efisien, hemat biaya, lan tatap muka kanthi moderat, direkam, transkripsi, anotasi lan gampang diowahi lan dituduhake kanggo sinau organisasi kanthi cepet. Platform adhedhasar RaaS ngidini peneliti nindakake wawancara langsung, survey kualitatif, lan panelitian longitudinal, sing ngidini pemahaman wiwit panggunaan produk dhasar nganti pangerten bernuansa panggunaan produk pribadi sing bisa ditemokake liwat upaya panelitian jangka panjang. 

methinks nemokake sukses awal ngladeni konglomerat bisnis global, nggawa konsumen AS dadi raksasa internasional ing elektronik konsumen, game, piranti lunak, lan media. Paling anyar, methinks wis bola-bali ditindakake dening bisnis sing fokus ing AS, utamane sing ana ing tahap awal P&P. methinks pengin ngganti cara riset pasar ditindakake kanthi nguatake para pengusaha, peneliti profesional, manajer produk, desainer utawa pimpinan R&D supaya nyuntik wawasan pelanggan kanthi cepet lan efektif menyang bisnis. Sembarang pangguna methinks bisa gawe jadwal lan ngrekam wawancara kanthi cepet, njupuk cathetan, menehi bookmark babagan wawasan konsumen, lan liya-liyane. Kabeh video prangko wektu lan disimpen ing méga supaya gampang diakses, diowahi lan dituduhake.

Pasar Pemikir

Bedane methinks prabédan utama yaiku klompok peserta-klompok fokus prescreen. Kanthi meh 400,000 pra-layar Mikir utamane ing Amerika Serikat, wawasan pelanggan kasedhiya miturut permintaan, siyap menehi pendapat lan reaksi sing terkenal. methinks nyedhiyakake saringan kanggo mbantu peneliti ngenali target demografi, nyebabake reaksi cepet saka macem-macem calon sing cocog sing kasedhiya kanggo wawancara.

Wiwit wiwitan sing anyar nganti perusahaan umur satus taun, ngerti apa sing dikarepake lan butuhe para pelanggan dadi pinunjul kanggo sukses. methinks kanthi dramatis ngganti garis wektu lan struktur riset biaya. Tujuane kanggo nggandhengake sampeyan karo target pelanggan supaya bisa takon kanthi penting lan sinau. Kita wis nggawe solusi sing gampang banget, lan elegan kanggo masalah sing angel banget kanggo nggawe platform sing kuat, aplikasi sing gampang digunakake lan pasar Thinker sing sregep.

Philip Yun, methinks Co-founder lan Chief Product Officer

methinks Kasedhiyan lan Reregan

methinks kasedhiya saiki lan wiwit $ 89 saben wawancara. methinks nawakake model bayar-kaya-sampeyan, mula para peneliti duwe kemampuan kanggo poros utawa nggedhekake amarga kebutuhan riset bisa diganti. Peneliti bisa nyedhiyakake Pemikir dhewe lan luwih nyuda biaya sing gegandhengan karo mbayar biaya platform sing murah. Pelanggan ing perusahaan gedhe - utawa pelanggan sing butuh riset adhedhasar proyek - bisa nggunakake kemampuan riset methink kalebu moderat profesional, analisis lan pengembangan presentasi. Kanggo informasi luwih lengkap, kunjungi: methinks.io

Kertas Putih: Ora Kabeh Riset digawe padha

Tim ing methinks pengin ngrampungake topik wawasan pelanggan ing jaman digital, mula kita nggawe kertas putih Ora Kabeh Riset digawe padha.

Download Ora Kabeh Riset Digawe Merata

Mangga diundhuh, waca, banjur dakwartakake babagan apa sing sampeyan pikirake. Lan yen sampeyan kepengin ndeleng RaaS supaya bisa ditindakake, kita seneng menehi demo or miwiti nyoba gratis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.