Wayahe Nguripake Perusahaan Sampeyan

picture 7

Nalika perusahaan njlentrehake hirarki manajemen, sampeyan biasane entuk diagram sing apik banget sing nyedhiyakake karyawan kanthi sapa sing dilaporake. Sing duwe kekuwatan lan kompensasi mesthi didhaptar ing ndhuwur ... kanthi urutan wigati .

Hierarki Pegawe

Ora kaget. Iki nggawe pelanggan ing sisih ngisor hirarki. Karyawan sing urusan karo prospek lan pelanggan saben dinane umume padha regane paling murah, ora duwe pengalaman, kakehan kerja lan ora penting sumber daya manungsa ing perusahaan. A promosi mindhah wakil layanan pelanggan adoh saka pelanggan lan dadi peran manajemen nalika ana masalah mundhak menyang manajer. Iki kudu kedadeyan amarga karyawan ora duwe kapercayan, panguwasa utawa kekuwatan kanggo nggawe perubahan sing dibutuhake netepi pangarepan para pelanggan.

Apa sampeyan nate mikir babagan iki minangka customer? Sampeyan penting peringkat ngisor pegawe paling endhek. Karyawan kanthi gaji paling sithik, jabatan paling sithik lan minimal promosi utawa kasempatan minimal. Apik Ora gumun kenapa pelanggan mbrontak!

Kanca Kyle Lacy bubar ditinjau buku Jason Baer, ​​Cekake lan Ngonversi:

Kanthi tembung Jason, media sosial saiki dadi sing paling penting ing pengalaman pelanggan. Pikiran lan ide merek ora digawe maneh ing ruang dewan (sing pengin dipercaya wong akeh) nanging digawe ing ruang tamu, restoran, papan kumpul, lan keyboard.

Nalika maca babagan sukses Zappos, Tony Hsieh terus milih layanan pelanggan lan kepiye wakil layanan pelanggan diwenehi kekuwatan kanggo mbantu pelanggan. Sanajan dheweke ana ing dhasar hirarki ganti rugi, Zappos kanthi efektif ngowahi hirarki daya.

Wis waktune kabeh perusahaan mbuwang pelaporan atipikal lan struktur kekuwatan lan diuripake. Pelanggan kudu dilebokake ing ndhuwur hirarki, karyawan ngarep kudu diberdayakake lan dipercaya kanggo njupuk keputusan sing tepat kanggo pelanggan. Manajer, direktur lan pimpinan sampeyan kudu ngrungokake kanggo karyawan sing ngadhepi pelanggan lan nggawe strategi jangka panjang adhedhasar masukane.

Hirarki Pelanggan

Yen saya kerja ing perusahaan, saya ngerti manawa pimpinan paling gedhe yaiku sing nggunakake sumber daya kanthi efektif, ngilangi alangan, nguatake karyawan, lan pancen setya saben pelanggan Saben kamar papan sing dakkirim sing dakkunjungi kebak narsis mewah sing nganggep kunci kanggo sukses dhewe, lan dheweke kudu ana ing papane, lan dheweke luwih ngerti tinimbang karo pelanggan.

Salah sawijining produk sampingan resesi sing apik yaiku kita ndeleng wong-wong iki kaya laler. Kepiye tampilan hirarki Pelanggan ing bisnis sampeyan? Apa ana ing sisih ndhuwur utawa ngisor rantai daya? Coba pikiren.

5 Komentar

  1. 1

    Kirim apik Doug. Panganan kanggo dipikir-pikir ing jaman saiki CEO sing wis kebayar mbayar, mikir manawa perusahaan kasebut kudu dompet dhewe. Pelanggan kasebut raja - ora beda.

  2. 2
  3. 4

    Nalika aku kerja ing salah sawijining operator nirkabel gedhe, aku mesthi gumun amarga dheweke mesthi nggawe kabijakan sing meksa wong dodol / layanan bisa KURANG kanggo para pelanggan. Lan dheweke kepengin ngerti kenapa retensi sithik banget. Bisnis, tanpa preduli karo "produk" tradisional, kudu sadhar yen kabeh ana ing industri jasa.

  4. 5

    Selehake struktur daya banjur muter…
    Kirimake brilian ing Doug lan matur nuwun kanggo tautan kasebut.

    Blog Jason Baer pancen penting kanggo maca kaping pindho.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.