Wayahe Nguripake Perusahaan Sampeyan

picture 7

Nalika perusahaan njlentrehake hirarki manajemen, sampeyan biasane entuk diagram sing apik banget sing nyedhiyakake karyawan kanthi sapa sing dilaporake. Sing duwe kekuwatan lan kompensasi mesthi didhaptar ing ndhuwur ... kanthi urutan wigati .

Hierarki Pegawe

Ora kaget. Iki nggawe pelanggan ing sisih ngisor hirarki. Karyawan sing urusan karo prospek lan pelanggan saben dinane biasane regane paling murah, ora duwe pengalaman, kakehan kerja lan ora penting sumber daya manungsa ing perusahaan. A promosi mindhah wakil layanan pelanggan adoh saka pelanggan lan dadi peran manajemen nalika ana masalah mundhak menyang manajer. Iki kudu kedadeyan amarga karyawan ora duwe kapercayan, panguwasa utawa kekuwatan kanggo nggawe perubahan sing dibutuhake netepi pangarepan para pelanggan.

Apa sampeyan nate mikir babagan iki minangka customer? Sampeyan penting peringkat ngisor pegawe paling endhek. Karyawan kanthi gaji paling sithik, jabatan paling sithik lan minimal promosi utawa kasempatan minimal. Apik Ora gumun kenapa pelanggan mbrontak!

Kanca Kyle Lacy bubar ditinjau buku Jason Baer, ​​Cekake lan Ngonversi:

Kanthi tembung Jason, media sosial saiki dadi sing paling penting ing pengalaman pelanggan. Pikiran lan ide merek ora digawe maneh ing ruang dewan (sing pengin dipercaya wong akeh) nanging digawe ing ruang tamu, restoran, papan kumpul, lan keyboard.

Nalika maca babagan sukses Zappos, Tony Hsieh terus milih layanan pelanggan lan kepiye wakil layanan pelanggan diwenehi kekuwatan kanggo mbantu pelanggan. Sanajan dheweke ana ing dhasar hirarki ganti rugi, Zappos kanthi efektif ngowahi hirarki daya.

Wis waktune kabeh perusahaan mbuwang pelaporan atipikal lan struktur kekuwatan lan diuripake. Pelanggan kudu dilebokake ing ndhuwur hirarki, karyawan ngarep sampeyan kudu diberdayakake lan dipercaya bisa njupuk keputusan sing tepat kanggo pelanggan. Manajer, direktur lan pimpinan sampeyan kudu ngrungokake kanggo karyawan sing ngadhepi pelanggan lan nggawe strategi jangka panjang adhedhasar masukane.

Hirarki Pelanggan

Yen saya kerja ing perusahaan, saya ngerti manawa pimpinan paling gedhe yaiku sing nggunakake sumber daya kanthi efektif, ngilangi alangan, nguatake karyawan, lan pancen setya saben pelanggan Saben kamar papan sing dakkirim sing dakkunjungi kebak narsis mewah sing nganggep kunci kanggo sukses dhewe, lan dheweke kudu ana ing papane, lan dheweke luwih ngerti tinimbang karo pelanggan.

Salah sawijining asil paling apik ing resesi iki yaiku kita ndeleng wong-wong iki kaya laler. Kepiye tampilan hirarki Pelanggan ing bisnis sampeyan? Apa ana ing sisih ndhuwur utawa ngisor rantai daya? Coba pikiren.

5 Komentar

  1. 1

    Kiriman sing apik Doug. Panganan kanggo dipikirake ing jaman saiki para CEO sing mbayar overpaid mikir yen perusahaan iku kanggo nggawe dompet dhewe. Pelanggan iku raja - ora sebaliknya.

  2. 2
  3. 4

    Nalika aku makarya kanggo salah siji operator nirkabel gedhe, iku tansah kaget kula carane padha tansah institute kawicaksanan sing meksa wong dodolan / layanan bisa nindakake KURANG kanggo customer. Lan padha wonder kok penylametan dadi kurang. Bisnis, preduli saka "produk" tradisional, kudu nyadari yen kabeh ana ing industri layanan.

  4. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.