Piranti Ngadhepi Pelanggan lan Cara Bisa Pasar karo Wong-wong mau

ngapa pemasaran piranti sing diadhepi pelanggan

Ing pemasaran modern, tugas CMO dadi saya tantangan. Teknologi ngganti prilaku konsumen. Kanggo perusahaan, dadi angel nyedhiyakake pengalaman merek sing konsisten ing lokasi ritel lan properti digital. Pengalaman pelanggan ing antarane merek online lan fisik kanthi beda-beda beda-beda. Masa depan ritel yaiku nggawe jurang digital lan fisik iki. Piranti Ngadhepi Pelanggan nggawe Interaksi Digital sing relevan lan kontekstual kanggo nambah pengalaman pelanggan ing lokasi fisik.

A Piranti Ngadhepi Pelanggan minangka piranti sing bakal interaksi karo pelanggan utawa langsung dialami. Tuladha Piranti Ngadhepi Pelanggan kalebu Kios Digital, Jual Titik Ponsel (mPOS), Piranti Nggronjal, Tandha Digital utawa Piranti Tanpa Kepala. Kabeh piranti kasebut dirancang kanggo melu lan ngandhani pelanggan ing lokasi fisik.

Piranti Ngadhepi Pelanggan Mudhun ing telung Kategori

  1. Piranti Digital - Piranti sing Nyedhiyakake Interaksi lan Kesan Digital. Contone kalebu Digital Signage, Tablet lan Kios Digital.
  2. Transactional - Piranti sing Nggawe Cepet Transaksi Pelanggan. Contone kalebu Mobile Point-of-Sale (mPOS) lan piranti pemenuhan Pesenan.
  3. Pengalaman - Piranti sing Ngunggahake Pengalaman Pelanggan. Contone kalebu Internet Sensor Hubs (IoT) Sensor Hubs, IoT Headless Devices).

Bisnis nggunakake Piranti Ngadhepi Pelanggan minangka kios swalayan kanggo para pelanggan. Kios kiye nggampangake macem-macem kegiatan blanja saka pengalaman aisle tanpa wates lan kustomisasi produk ing ritel nganti check-in lan pesenan panganan ing restoran lan hotel. Bisnis nggunakake signage digital unik ing atusan lokasi kanggo nggawe pengalaman merek sing konsisten. Signage digital wis digunakake dening merek kanggo merchandising visual digital, signage aisle ing toko Grosir, cara nemokake signage, signage acara lan liya-liyane. Tandha digital minangka solusi sing luwih efektif lan efektif tinimbang pratandha sing dicithak, sing ngidini bisnis nggunakake video ing tampilan produk tinimbang gambar statis.

Bisnis bisnis nyedhiyakake Piranti Ngadhepi Pelanggan ing tangan karyawan supaya bisa nambah dalan tuku ing toko. Piranti transaksional kasebut, kayata mPOS lan piranti pangujan supaya ing restoran, ngidini karyawan ningkatake layanan pelanggan liwat proses sing luwih efisien lan nambah intelijen babagan produk lan kegiatan pelanggan.

Merek wis wiwit nggunakake Piranti Ngadhepi Pelanggan kanggo ngontrol pengalaman sensorik para pelanggan. Merek bisa nglacak gerakan lan lalu lintas pelanggan kanthi pusat sensor. Kanthi nggunakake piranti tanpa headless, toko bisa ngganti cahya, format visual gedhe, lan musik kanthi dinamis. Kanthi unsur sensori iki ing kontrol, merek bisa nggawe pengalaman pelanggan sing konsisten ing pirang-pirang lokasi ritel fisik. Piranti kasebut ora mbutuhake layar, nanging kaya kabeh Piranti Ngadhepi Pelanggan, bisa diatur kanthi adoh.

Piranti Ngadhepi Pelanggan nyedhiyakake interaksi Digital sing relevan lan kontekstual sing narik kawigaten para pelanggan. Kanthi ngirim, ngukur lan ngoptimalake Interaksi Digital, sampeyan bisa terus ningkatake upaya pemasaran ing toko kanggo nambah penjualan lan kepuasan pelanggan. Tablet standar, ing rak bisa diowahi dadi Piranti Ngadhepi Pelanggan lan piranti tanpa sirah bisa dituku regane $ 200. Piranti Ngadhepi Pelanggan nyedhiyakake solusi sing efisien lan hemat biaya kanggo kebutuhan pemasaran saluran omni.

Kanggo mbantu CMO ngerti regane Piranti Ngadhepi Pelanggan lan cara nggunakake strategi pemasaran, Moki nggawe "Pandhuan CMO Kanggo Piranti Ngadhepi Pelanggan."

Pemasaran Piranti Pelanggan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.