Sukses Online diwiwiti karo CXM

Manajemen Pengalaman Pelanggan nggunakake teknologi kanggo nyedhiyakake pengalaman pribadi lan konsisten kanggo saben pangguna supaya prospek dadi klien sing umure urip. CXM nggabungake pemasaran inbound, pengalaman web pribadi, lan sistem manajemen hubungan pelanggan (CRM) kanggo ngukur, menehi rating, lan ngevaluasi interaksi pelanggan.

Manajemen Pengalaman Pelanggan

Apa sing bakal Sampeyan Laku?

16% perusahaan yaiku nambah anggaran pemasaran digital lan nambah mbuwang sakabèhé. 39% perusahaan nambah anggaran pemasaran digital kanthi realokasi anggaran sing ana ing pamasaran digital. Miturut paraga kasebut lan tokoh liyane saka a Laporan 2013 saka Society of Digital Agencies, kekuwatan keterlibatan lan bathi investasi kanggo pemasaran online luwih gedhe tinimbang bekas mupangate pariwara tradisional kayata TV, koran, papan reklame utawa radio. Sanggup nggawe 1-on-1 keterlibatan karo klien, calon lan saiki, wis merevolusi jagad penjualan lan pemasaran. Kabeh iku bisa liwat CXM.

Kunci Sukses CXM

  • Narik Pelanggan Anyar ing Situs Sampeyan - Nggunakake strategi pemasaran inbound sing wis kabukten, pelanggan anyar bakal digawa menyang situs sampeyan liwat media sosial, SEO, blog, video, whitepaper, lan pemasaran konten liyane.
  • Nganggo Pengunjung Situs Web Sampeyan - Nggawe pesen supaya bisa urip saben pangguna liwat konten sing dipersonalisasi kanggo saben pengunjung adhedhasar prilaku. Iki ora mung supaya wong-wong mau ndeleng pesen sing digoleki, nanging perusahaan sing ngetrapake strategi kasebut bisa ndeleng pertumbuhan bathi lan bathi investasi 148%. Gandheng iki nganggo desain interaktif sing ramah pangguna, lan strategi konten sing kuat lan sampeyan duwe basis sing kuat kanggo fokus ing upaya sales lan marketing.
  • Ngleksanakake CRM Salesforce - Aplikasi CRM dadi pusat kabeh intelijen klien, sing ngidini perusahaan njupuk data penting saka kabeh upaya pemasaran lan nambah efektifitas upaya penjualan.
  • Makaryakke Pelanggan lan Prospek - Liwat kampanye aktif utawa kampanye "tutul" aktif, retensi pelanggan saiki bakal dioptimalake. Panggunaan otomatisasi pemasaran lan kalebu klien saiki ing upaya pemasaran inbound tegese sukses ing retensi pelanggan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.