Yen Sampeyan Nglumpukake Data, Pelanggan Sampeyan Kudu Ngarep-arep Iki

Depositphotos 42873219 s

A anyar laporan saka Guntur.com nemtokake maneh keterlibatan pelanggan ing jaman transformasi digital: Keterlibatan 3.0: Model Anyar kanggo Keterlibatan Pelanggan nyedhiyakake wawasan babagan gambaran pengalaman pelanggan kabeh. Mangkene sawetara temuan utama:

83% pelanggan rumangsa positif babagan bisnis sing nggunakake informasi lan data sing apik kanggo para pelanggan, kayata nyorot rincian produk lan layanan uga tawaran sing bakal mupangate.

Telung komponen inti saka hubungan sing dipercaya

Bisnis kudu duwe pangerten babagan aturan sesambetan sing digawe dening kesepakatan antarane bisnis lan pelanggan. Ana telung komponen inti saka hubungan sing dipercaya sing kudu ditiru bisnis ing interaksi karo pelanggan:

  1. Repeatability - kanthi teratur ngirim apa sing dijanjekake
  2. Ora egois - njamin manawa ana regane kanggo pelanggan
  3. Umur panjang - ngerteni carane njaga pelanggan sajrone jangka panjang.

Nyediakake Nilai kanggo ijol-ijolan Ilmu Kritik

Hubungan kudu dikelola kanthi cara ngganti pengetahuan, nambah nilai lan entuk asil positif kanggo hubungan sing luwih konstruktif lan keterlibatan karo para pelanggan. Nyetel lan tetep target umum kanggo ngasilake kapercayan lan nggawe keterlibatan asli:

  1. Kirimake apa sing dijanjekake, kanthi njupuk pilihan preferensi pribadi pelanggan lan ngatur pangarepan sajrone lelungan pelanggan.
  2. Ensure that there is value generated for customers by providing information and offers at exactly the right time or an ongoing flow of useful customer contact (rather than just trying to sell)
  3. Tahan pelanggan sajrone jangka panjang kanthi nambah nilai kanthi nggunakake informasi lan data kanggo nyorot rincian layanan, komunikasi lan tawaran utawa gabung karo departemen lan nuduhake rincian riwayat tuku.
  4. Ngerteni kekarepane pelanggan kanggo nuduhake informasi pribadi supaya bisnis nawakake pengalaman pelanggan sing luwih apik marang para pelanggan.

Ganti informasi pribadi kudu digunakake kanggo ngirim layanan sing luwih apik, pengalaman sing luwih pribadi lan relevan, konsistensi interaksi ing departemen, ngirit wektu lan ngaktifake kontak kaping pisanan lan produk lan layanan sing ditarget.

Download laporan gratis pertunangan Thunderhead.com 3.0 dina iki kanggo nemokake pamikiran anyar babagan fokus nggawe keterlibatan pelanggan sajrone lelungan pelanggan bakal ngasilake hubungan kolaborasi sing luwih sugih lan luwih kolaboratif karo para pelanggan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.