Ngeluh Ora Gampang

keluhan pelanggan

Nalika menehi saran babagan strategi media sosial kanggo para klien, langkah pertama yaiku mesthekake duwe strategi layanan pelanggan. Pelanggan lan bisnis ora peduli sapa sing dadi pangurus Twitter, Facebook utawa LinkedIn… yen duwe komplain, dheweke pengin menehi swara lan nangani kanthi profesional lan efisien. Kurang strategi kanggo ngatasi keluhan kasebut bakal ngrusak strategi pemasaran media sosial sing bisa diarep-arep.

Infografis Zendesk, Ngeluh Ora Gampang, nggambarake apa sing dirasakake pelanggan babagan responsif (utawa kekurangan) kanggo keluhan ing media sosial. 86% wong sing ngeluh babagan merek liwat media sosial sing ora nampa wangsulan bakal ngurmati siji, lan 50% wong ujar manawa bakal dicegah dadi pelanggan yen pitakon lan komplain ora digatekake ing media sosial.

Keluhan layanan Zendesk Cusomter

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.