7 Cara kanggo Garansi Situs Web Pusat Pelanggan

situs web sentris pelanggan

Aku bubar mriksa sawetara situs web CPG / FMCG perusahaan lan kaget tenan aku! Iki minangka organisasi karo konsumen kanthi jeneng asline mula dadi sing paling penting kanggo konsumen, bener? Ya ya mesthi!

Nanging sawetara wong sing katon njupuk perspektif konsumen nalika nggawe situs web. Malah luwih sithik sing seneng nggawe aku pengin bali menyang situs web, paling ora mengko!

Saka review babagan sawetara situs, katon kaya umume organisasi nggawe situs web kanggo nuduhake materi karo para pelanggan. Nanging, informasi kasebut padha pengin dituduhake, dudu sing dikarepake para pelanggan.

Iki nggawe aku mikir babagan sing penting, saka perspektif pelanggan, kalebu ing situs web. Mangkene dhaptar pitung perkara, nanging aku nampa ide utawa tambahan dhewe ing komentar ing ngisor iki.

7 Babagan sing Mesthi ana ing situs web

  1. Struktur sing jelas yaiku intuisi. Sampeyan isih kudu ngemot peta situs kanggo sing mbutuhake pitulung luwih utawa sing kurang logis ing telusuran.
  2. Gampang ditemokake link kontak, utawa rincian perusahaan lengkap ing kaca ngarep. Iki kalebu nomer telpon, email, alamat pos lan dalan, lan ikon media sosial. Sampeyan kudu eling yen saiki, pelanggan asring menyang situs web kanggo ngerti carane ngubungi merek utawa perusahaan. Mula, coba gampangake supaya gampang.
  3. Dhaptar merek, produk lan layanan sampeyan. Amarga pelanggan mikirake merek sadurunge kategori, kalebu gambar kasebut, uga rincian sing relevan kayata konten paket lan bahan-bahan. Tambah saran panggunaan, luwih-luwih yen ana watesan, lan informasi babagan papan sing bakal ditemokake, luwih-luwih yen distribusi diwatesi. Iki minangka kasunyatan minimal sing kudu dicakup, nanging mesthine sampeyan bisa nyakup rincian luwih lengkap sing sampeyan ngerti bisa dadi kapentingan lan penting kanggo ngerti pelanggan.
  4. Babagan bagean sing nuduhake rincian perusahaan, kalebu tim manajemen - ora (mung) direktur non-eksekutif. Yen sampeyan minangka perusahaan global, tambahake wilayah geografis sing sampeyan tutupi lan nawakake pilihan basa ing homepage. Pernyataan misi perusahaan, nilai, strategi lan budaya uga penting dituduhake lan mbantu nggawe citra positif karo pelanggan. Sanajan sampeyan kudu duwe bagean media kanggo wartawan lan investor, para pelanggan seneng ngerti apa sing kedadeyan karo merek favorit, mula tambahake bagean warta kanthi crita paling anyar.
  5. Konten sing larang regane saka perspektif pelanggan. Situs kasebut kudu diupdate kanthi rutin lan kompatibilitas lintas browser karo gambar sing ramah web. Amarga foto lan video minangka salah sawijining elemen sing paling populer ing web, lebokake utawa ajak pelanggan kanggo nambah gambar dhewe.

Purina wis dadi situs sing disenengi banget amarga konten sing digawe pangguna, sing uga nambah TVC lan pariwara cetak paling anyar. Wong seneng nonton, menehi komentar, lan nuduhake materi anyar, mula luwih gampang digawe lan narik kawigaten supaya bali kanthi rutin babagan warta paling anyar.

  1. Bagean FAQ kanthi pitakon sing paling asring ditakokake. Wilayah iki uga kudu diupdate kanthi rutin kanthi pitakon babagan tim layanan perawatan lan tim layanan pelanggan.
  2. Utilitas kayata formulir telusuran, dhaptar lan langganan, lan feed RSS kanggo pelanggan kudu ditambahake, supaya bisa entuk manfaat saka konten situs sampeyan. Kajaba iku, kode pelacakan lan analisis bakal ngidini sampeyan ngetutake ing endi lan apa sing asring katon pelanggan. Iki bakal nyedhiyakake informasi luwih lengkap tinimbang sing dipikolehi kanthi takon langsung marang pelanggan, bagean endi sing kudu revisi utawa diganti.

Tuladha sing apik kanggo inspirasi

Salah sawijining situs web perusahaan sing luwih apik sing wis ditemokake lan uga nyenengake kanggo berinteraksi, yaiku situs kasebut Reckitt benckiser. Pancen wis kepincut lan melu aku sawetara wektu lan ing macem-macem wilayah. Contone, tinimbang dhaptar merek lan logo sing biasa, nuduhake apa sing diarani Powerbrand line-up ditampilake ing rak ritel utawa ing kamar omah virtual (Aku ngakoni efek swara saya nesu, nanging sampeyan bisa mateni). Sampeyan banjur bisa klik gambar produk kanggo njupuk informasi luwih lengkap babagan, kategori lan pariwara paling anyar.

Ngundang partisipasi pamirsa nyengkuyung supaya wong-wong ngeklik kabeh merek kanggo ngerteni luwih akeh. Lan demonstrasi interaktif jagad perusahaan Reckitt Benckiser, kanthi nambah game lan tantangan, nambah daya tarik maneh, ora mung kanggo konsumen, nanging uga karyawan mbiyen, saiki lan uga calon karyawan.

Deleng situs sing ana gandhengane ing ndhuwur lan bandhingake karo situs web perusahaan sampeyan dhewe. Ngendi sampeyan pengin nglampahi wektu? Apa situs sampeyan minangka pusat perusahaan utawa pelanggan? Apa sampeyan duwe pitung perkara sing kasebut ing ndhuwur kanggo situs web sampeyan? Yen ora, saiki wayahe mikir dhisik pelanggan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.