Jinis Kirim Khusus karo Kategori Khusus

wordpress

WordPress dadi platform sing penting banget kanggo pirang-pirang perusahaan, nanging rata-rata perusahaan malah ora nggunakake sawetara kapabilitas. Salah sawijining klien pengin nambah bagean sumber menyang situs kasebut nanging ora pengin nggunakake kaca utawa ing postingan blog. Iki pancen sing didhukung WordPress Jinis Custom Post kanggo!

Ing kasus iki, kita pengin nambah bagean Sumber Daya ing salah sawijining situs klien. Cukup gampang kanggo nambah a Custom Post Type menyang tema WordPress sampeyan. Sampeyan nambahake kode ing ngisor iki kanthi nggunakake fungsi kasebut register_post_type menyang kaca fungsi.php sampeyan:

// Add Resources Custom Post Type add_action ('init', 'create_post_type'); function create_post_type () {register_post_type ('resource', array ('labels' => array ('name' => __ ('Resources'), 'singular_name' => __ ('Resource'), 'add_new' => __ ('Add New'), 'add_new_item' => __ ('Add New Resource'), 'edit_item' => __ ('Sunting Resource'), 'new_item' => __ ('Resource New'), 'all_items' => __ ('All Resources'), 'view_item' => __ ('View Resource'), 'search_items' => __ ('Search Resources'), 'not_found' => __ ('Resource Not Found'), 'not_found_in_trash' => __ ('Ora Ana Sumber Dhuwit ing Trash'), 'parent_item_colon' => '', 'menu_name' => __ ('Sumber')), 'public' => bener, 'has_archive' => bener, 'rewrite' => array ('slug' => 'sumber daya'), 'ndhukung' => susunan ('judhul', 'editor', 'panulis', 'gambar cilik', 'kutipan', 'komentar')) ; }

Luwih angel ditemokake yaiku carane nggawe kategori khusus kanggo Custom Post Type. Salah sawijining sebab kenapa angel nemokake carane nggawe iki amarga diarani taksonomi khusus lan nggunakake register_taksonomi fungsi kanggo ngatur. Ing kasus iki, kita pengin nambah jinis sumber kayata Webinar, Whitepaper, lan liya-liyane menyang tema… mula iki sawetara kode tambahan kanggo file fungsi.php:

add_action ('init', 'resource_category_init', 100); // 100 dadi jinis posting wis didaftar fungsi resource_category_init () {register_taxonomy ('type', 'resources', array ('labels' => array ('name' => 'Resource Resource', 'singular_name' => ' Tipe Sumber Daya ',' search_items '=>' Jenis Sumber Daya ',' popular_items '=>' Jinis Sumber Daya sing Populer ',' all_items '=>' Kabeh Tipe Sumber Daya ',' edit_item '=> __ (' Sunting Jenis Sumber Daya ') , 'update_item' => __ ('Nganyari Jenis Sumber Daya'), 'add_new_item' => __ ('Tambah Jenis Sumber Daya Anyar'), 'new_item_name' => __ ('Jenis Sumber Daya Anyar')), 'hierarchical' => 'false', 'label' => 'Jenis Sumber Daya')); }

Jinis Kirim Khusus uga ngidini sampeyan ngrancang arsip lan siji kaca kanggo Jinis Kiriman Khusus. Cukup nyalin arsip.php lan file single.php. Ganti jeneng salinan kasebut ing Custom Post Type ing jeneng. Ing kasus iki, sing bakal dadi sumber daya arsip.php lan sumber daya siji.php. Saiki sampeyan bisa ngatur kaca kasebut, nanging sampeyan pengin ndeleng kaca sumber.