Pengaruh Kemasan Khusus babagan Penjualan E-commerce Sampeyan?

sales impact kemasan

Salah siji paket pertama sing tak bukak sing istimewa yaiku MacBookPro pertama sing tak tuku. Rasane kaya dibukak nalika mbukak kothak gaya koper nganggo laptop lan aksesoris sing dipasang ing njero ruangan. Iki investasi utama, lan sampeyan bisa ndeleng perawatan Apple njupuk kanggo mesthekake yen aku ngerti yen istimewa nalika mbukak kothak.

Kolega saya kerja ing industri penyediaan kecantikan. Dheweke nuduhake manawa sawetara produk sing diwenehake kanggo klien duwe kontainer, bungkus, kemasan, lan kothak sing regane luwih akeh tinimbang salep asli sing ana ing njero. Lan iku ndadekake kabeh prabédan. Kanthi ngrancang lan mbungkus produk kanthi tliti, bisa ngisi rega 4 utawa 5 kali lenga jasmani fisik! Lan dheweke entuk puluhan ewu produk saben dina.

Wis cukup ngrembug babagan pengalaman blanja, saka ditemokake blanja atmosfer puluhan taun kepungkur kanggo Bukune Brian Solis babagan pemasaran pengalaman - bisnis wiwit ngerteni pengalaman ngasilake.

Shorr Packaging sing disurvei atusan pembeli e-commerce diwasa sing makili bagean Amerika. Tujuane kanggo ngerti preferensi konsumen babagan kemasan khusus lan kepiye frekuensi belanja lan belanja nyebabake preferensi kasebut. Kunci sing dijupuk saka survey yaiku pembeli premium (pelanggan sing mbuwang luwih saka $ 200 saben wulan) menehi nilai tambah kanggo desain kemasan khusus.

Kemasan khusus minangka pengalaman taktil pertama sing diduweni pelanggan e-commerce karo merek sampeyan, mula penting kanggo nggawe kesan pertama sing positif.

Ing survey kasebut, Shorr nemokake manawa mung 11% pelanggan e-commerce sing wareg kabeh karo bungkus sing ditampa saiki. Shorr nemokake manawa pelanggan mbalekake nggunakake rata-rata 67% luwih saka pelanggan pisanan sing luwih penting kanggo nggawe kesan pertama karo kemasan sampeyan.

Download Laporan Kemasan Shorr

Ora mung babagan tumindak tuku, uga. Yen pengalaman unik, 37% pembeli premium nuduhake pengalaman kasebut kanthi online! Nalika umume manufaktur bisa ndeleng kemasan minangka biaya operasional sing dibutuhake, bisa uga bisnis sampeyan kudu ndeleng kemasan khusus minangka marketing investasi Ana akeh ruang kanggo dandan - mung 11% konsumen ujar yen dheweke kesengsem karo kemasan produk sing dituku.

Kemasan E-niaga

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.