Kutukan Kembang Emas

Aku ora yakin yen aku kakehan ngomong babagan film ing blog. Minggu kepungkur minangka minggu film gedhe kanggo anakku lan aku. Aku gabung karo Blockbuster Online lan pancen apik tenan. Yen sampeyan ngerti aku, sampeyan bakal ngerti yen angel banget kanggo aku ora nyewa saka Video Keluarga lokal. Blockbuster ora duwe wanita ayu sing ngilangi biaya pungkasan dadi setengah saben dolan lan nggunakake banyolan lucu. Mangkene carane kunjungan biasa:

BVL: Pak Karr, sampeyan duwe biaya pungkasan $ 14.00
Pak Karr: Sampeyan pancen ayu banget! Apa sampeyan duwe pacar?
BVL: (mesem) Uhhh… iya.
Pak Karr: Dadi, yen sampeyan ndeleng dheweke bengi iki, sampeyan mesthi ngandhani yen wis ngerti ing wong paling begja ing Bumi.
BVL: (mesem luwih, pipi abang)
Pak Karr: Nuwun sewu ... sampeyan ayu banget, aku ora ngrungokake omongane!
BVL: Oh… sampeyan duwe sawetara biaya sing telat nanging aku pitutur marang kowe, kepiye yen sampeyan mbayar kabeh bengi iki lan aku mung bakal mbayar setengah.
Pak Karr: Wah… ayu lan loma. Sampeyan hebat. Matur suwun !!!

Saiki apa sing ora sampeyan deleng utawa dirungokake ing kabeh episode iki. Anakku kanthi cepet mlaku sanalika tekan loket - dheweke ngerti apa sing bakal kedadeyan sabanjure. Putri, ing tangan liyane, seneng nginep ing kono lan njaluk aku permen nalika shtick. Sawise mbayar, dheweke seneng ngandhani para wanita kepiye aku nindakake saben-saben aku mlebu, umurku pira, nekat, utawa mung pirang-pirang rambut abu-abu. Gusti tresna dheweke!

Oalah! Aku nyimpang. Yen sampeyan seneng banget karo film epik, tragedi Shakespearian, lan / utawa film seni beladiri, Kutukan Kembang Emas iku telu. Film kasebut difilem kanthi pesawat paling gedhe ing saindenging jagad, kanthi warna sing apik, akting sing luar biasa lan kostum sing ora bisa dipercaya. Aku nemu film riveting. Nyewa utawa tuku dina iki!

Kutukan Kembang Emas

Pesthekake nonton DVD lengkap kanthi fitur tambahan. Wawasan babagan cara nggawe lan ngarahake film kasebut uga gaweyane para aktor kanggo nggawe film iki pancen apik banget.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    LOL… Pendugaanku ora bakal bisa digunakake kanthi counter counter Blockbuster kanthi rata-rata. Aku duwe kanca sing sejatine duwe tandha ing laporan kredit Experian kanthi rega $ 498 kanthi biaya pungkasan. Dheweke bisa uga pantes, nanging wow…

    • 3

      Hai Thor,

      Ya, bocah-bocah ing Blockbusters bisa uga ora seneng. $ 498 ?! Adhuh! Kayane dheweke mlaku nganggo kreta lan ora bali maneh! Aku kepengin weruh apa dheweke nyewa sistem game.

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.