Negara Pemasaran Konten Saiki 2014

infographic pemasaran konten negara saiki

Nalika aku nemokake infographic kaya iki saka LinkSmart, platform promosi konten, aku mesthi kepenak nulis Corlogging Blogging for Dummies lan saran langgeng sing diwenehake kanggo perusahaan. Nalika bab mesin telusuran bisa uga wis ketinggalan jaman, strategi liyane isih ana ing buku kasebut. Blogging perusahaan minangka strategi pemasaran konten apa wae lan saya suwe saya maju saben taun.

Kita urip ing jaman saiki ing Pemasaran Konten kaya sing paling menarik lan rumit. Kanthi media anyar kanggo nerbitake lan cara anyar kanggo nggayuh para pamiarsa sing lagi berkembang saben dina, kita minangka penerbit kudu tetep ndhuwur tren Pemasaran Konten kanggo luwih akeh pembaca menyang konten sing terkenal.

Kasunyatane yaiku yen perusahaan pengin entuk kapercayan, sesambungan emosional, akuisisi lan penylametan pelanggan online, sampeyan kudu nggawe panguwasa lan duwe basis pengetahuan sing kasedhiya kanggo petunjuk lan pelanggan. Industri kasebut terus berkembang - ngasilake puluhan posisi anyar lan butuh penulis, desainer, lan pendongeng hebat.

2014-negara-konten-marketing

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.