Kawicaksanan Media Sosial sing Ditetepake saka Pakar Top Enterprise

kawicaksanan media sosial sing dicuripake saka ahli bisnis utama infographic

Apa Profesional Media Sosial Perusahaan Gedhe ngerti manawa liyane kita bisa uga ora jelas? Kranjang Referensi ndudhuk data saka Jay Baerebook paling anyar, All-Stars Pro Sosial: Path & Tips Karir saka 27 Profesional Media Sosial Perusahaan Gedhe kanggo ndeleng manawa kita bisa nemokake pola sing migunani.

Informasi kasebut kalebu tips babagan nggawe media sosial, nambah pamirsa, nggawe komunitas lan kawicaksanan umum kanggo makili merek kanthi apik lan menehi nilai.

Pro media sosial profesional sing dikutip kalebu Lauren Teague saka Tur PGA, Vanessa Sain-Dieguez saka Hilton, Katie Morse saka Billboard, Paul Haskell saka Omaha Steaks, Katie Richman saka ESPN lan X Games, Brad Walters saka Perbaikan Rumah Lowe, Joe Stupp Chipotle, Tony Clark saka Taman Hiburan Cedar Point, Frank Eliason saka Citi, Jodi Gersh saka Gannett, Jason Miller saka Jim Beam, Bryan Srabian saka Raksasa San Francisco, Justin Gardner saka Teater AMC, Dave Morse saka Delta Faucet, Kevin Hunt saka Umum Mills, James Royer saka Tampa Bay Lightning, Charlie Kautz saka Taylormade-Adidas Golf, Callan Green saka Sony Electronics, Lauren Salazar saka Weight Watchers International, Amrita Sahasrabudhe saka Taman lan Tujuan Aramark, Jennifer Beechen saka Whitewave Foods, Adrian Parker saka Patron, Sonny Gill saka US Cellular, Rick Wion saka McDonald's, Scott Monty (sadurunge) Ford Motor Company, lan Jessica Gioglio saka Dunkin 'Merek!

curate-sosial-media-kawicaksanan-saka-ndhuwur-perusahaan-ahli

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.