Curata: Konten sing relevan kanggo bisnis sampeyan.

screenshot curata1

Curata minangka piranti lunak kurasi konten, sing mbantu sampeyan kanthi gampang golek, ngatur lan nuduhake konten sing relevan kanggo bisnis sampeyan.

Kurasi konten minangka seni lan sains kanggo nemokake lan nuduhake konten sing berkualitas ing topik tartamtu. Curation mbantu sampeyan nggawe pamirsa. Sampeyan banjur duwe klompok wong sing luwih gedhe kanggo nuduhake konten sampeyan dhewe, lan sing bisa nyebar. liwat Neicole Crepeau babagan Ngyakinake lan Ngonversi

  • Golek - Curata terus-terusan nggoleki web kanggo ngenali konten sing relevan kanggo bisnis sampeyan. Platform kasebut mbantu sampeyan nemokake konten online sing seger lan migunani, nyaring lan ngatur aliran konten kanthi ngowahi lan nyetel sumber lan ngoptimalake
    panemuan - sinau pilihan konten minangka kurikulum sampeyan.
  • Ngatur - Konten Katalog kanthi cerdas supaya sampeyan bisa nemokake apa sing sampeyan goleki. Konten kasebut bisa diklompokake lan diurutake supaya gampang diakses nganggo rekomendasi kanggo ningkatake SEO lan keterlibatan pamirsa. Suwe-suwe, platform kasebut nggawe arsip konten kanggo nambah optimalisasi mesin telusuran.
  • Share - Nyebarke konten menyang siji, sawetara utawa kabeh tujuan online. Sampeyan bisa nyathet, ngatur lan menehi komentar babagan konten sing wis kurasi, nerbitake menyang pamirsa nalika, ing endi lan cara sampeyan milih lan ngukur asil sampeyan supaya bisa nyedhaki pamirsa sing digoleki.

Pelaporan Curata

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.