Curalate: Nggawe Curation Sosial Kanggo Merek

analytics1

Curalate minangka platform sing ngetrapake gambar majeng Analytics obrolan media sosial kanggo menehi wawasan paling kuat sing kasedhiya kanggo Instagram lan Pinterest. Dheweke mbantu merek nguatake crita lan nggawe pin, seneng, hashtags, lan pandherekipun dadi bathi.

Fitur saka Curalate

  • Analytics - Curalate nemokake panguasa sing ngukur gambar sampeyan. Produk paling apik sing dituduhake sacara organik saka situs web sampeyan, pin lan papan sing paling populer ing akun Pinterest, analisis lalu lintas adhedhasar gambar, lan ROI sing mbukak saka Pinterest. Kalebu metrik kanggo akun Instagram, tagar, lan kampanye lan analisis kompetisi sing padha karo sampeyan.
  • Keterlibatan Pelanggan - Obrolan bahan bakar babagan merek sampeyan. Nanggapi pin, repin, lan komentar babagan gambar sampeyan. Mbales Tweet babagan konten sampeyan sing asale saka Pinterest. Melu karo penyokong sing paling berpengaruh & melu. Ngawasi tembung tartamtu sing makili sentimen utawa jeneng merek.
  • promosi - entuk promosi sing paling cocog kanggo konsumen sing kasedhiya ing Pinterest. Aktifake kontes sampeyan kanggo urip ing endi wae lan ing endi wae - situs web, blog, lan Facebook. Analisis entri, kesan, tuwuh organik, gambar ndhuwur, lan penghasilan - kabeh saka dashboard Curalate
  • Keterlibatan Situs - Gunakake konten sing paling akeh ditindakake konsumen ing Pinterest lan Instagram kanggo narik kawigaten para pengunjung situs sampeyan. Kanthi Curalate, sampeyan bisa ngenali konten trendi merek lan nampilake konten kasebut kanthi cara sing cocog.
    Ayo pelanggan nemokake produk sing panas lan supaya bisa maca konten sing apik banget. Kabeh saka siji platform.

Thanks kanggo ing Low Low kanggo ngirim babagan Curalate ing pos kasebut, Alat Digital Back-End Saben Pengecer Saiki.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.