Lokasi Kanggo Tindakan Sampeyan

Kita mesthi nyoba Telpon kanggo tumindak ing situs kita dhewe lan klien. Iki bisa uga minangka postingan dhasar, nanging ana sawetara panggonan sing nyedhiyakake dalan kanggo keterlibatan ing situs web khas. Aku ngajak perusahaan kanggo program lokasi kasebut dadi tema manajemen konten supaya bisnis luwih gampang nambah, nganyari, lan nyoba ajakan-ajakan sing beda-beda. Lokasi CTA kanggo situs sampeyan:

  • Situs jembar - duwe lokasi sing tetep saka kaca menyang kaca sing pangguna bisa ngarepake panggilan ajakan penting. Iki bisa dadi panel ing kaca, panel slide / mudhun (kaya panel langganan), utawa divisi popover. Mriksa metu Piano ing Lampu kilat lan sampeyan bakal weruh panel ing ndhuwur sikil ing situs kasebut Ndhaptar Dina Iki.
  • Jejer - wong mindai kaca kanthi pola F saka kiwa menyang tengen. CTA sidebar minangka cara sing apik kanggo narik kawigaten wong liya nalika maca salaras karo konten kaca. Poin bonus yen sampeyan bisa tetep ajeg tumindak cocog karo konten nyata kasebut. Kita nyelehake CTA ing sidebar lan diterbitake kanthi dinamis gumantung saka kategori postingan sing diterbitake.
  • Ing Stream - rada interruptive, nanging tumindak ajeg ing konten sampeyan, kanthi link, tombol utawa CTA, bisa dingerteni. Umume sistem manajemen konten ngidini sampeyan nyaring konten, dadi sampeyan bisa nambah panggilan kanggo tumindak sawetara tag paragraf ing utawa sadurunge / sawise konten kaca sampeyan.

Priksa manawa maca luwih lengkap babagan ngerti F-Layout ing Webdesigntuts +:

F-Layout Heatmap

Kita wis ndeleng asil sing luar biasa ing panel langganan slide-down ing Martech Zone. Iku performa luwih saka 400% luwih apik tinimbang ajakan tumindak lengganan ing aliran ing dhasar kiriman. Aku yakin ana sawetara pangowahan sing bisa dites kanggo ngapikake asil, nanging data pambuka nyedhiyakake data sing luwih ngganggu, luwih apik asile. Kita cenderung nolak oposisi kanggo praktik iki amarga kita ora pengin kelangan pamirsa amarga nggawe iklan ing endi wae ... nanging luwih becik disebutake.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.