CSV Explorer: Bisa Nganggo File CSV Gedhe

Nilai-nilai Utaman Koma

File CSV dhasar lan biasane denominator umum paling murah kanggo ngimpor lan ngekspor data saka sistem apa wae. Saiki kita lagi nggarap klien sing duwe database kontak sing akeh banget (luwih saka 5 yuta cathetan) lan kita kudu nyaring, njaluk, lan ngekspor subsegmen data.

Apa File CSV?

A nilai sing dipisahake koma file minangka file teks sing diwatesi sing nggunakake koma kanggo misahake nilai. Saben baris file minangka cathetan data. Saben cathetan kalebu siji utawa luwih lapangan, dipisahake karo koma. Panganggone koma minangka pamisah lapangan minangka sumber jeneng kanggo format file iki.

Piranti desktop kaya Microsoft Excel lan Google Sheets duwe watesan data.

  • Microsoft Excel bakal ngimpor set data nganti 1 yuta baris lan kolom tanpa wates menyang spreadsheet. Yen sampeyan nyoba ngimpor luwih saka iku, Excel nuduhake tandha sing ujar manawa data sampeyan wis dipotong.
  • Apple Nomer bakal ngimpor data set nganti 1 yuta baris lan 1,000 kolom menyang spreadsheet. Yen sampeyan nyoba ngimpor luwih saka iku, Nomer nuduhake tandha sing ujar manawa data sampeyan wis dipotong.
  • Google Sheets bakal ngimpor set data nganti 400,000 sel, kanthi maksimal 256 kolom per lembar, nganti 250 MB.

Dadi, yen sampeyan nggarap file sing gedhe banget, sampeyan kudu ngimpor data menyang database. Sing mbutuhake platform basis data uga alat pitakon kanggo segmen data. Yen sampeyan ora pengin sinau basa pitakon lan platform anyar ... ana alternatif!

CSV Explorer

CSV Explorer minangka alat online sederhana sing ngidini sampeyan ngimpor, query, segmen, lan data ekspor. Versi gratis ngidini sampeyan nggarap 5 yuta larik pisanan kanggo sementara. Versi liyane ngidini sampeyan nyimpen set data nganti 20 yuta larik sing bisa digunakake kanthi gampang.

Aku bisa ngimpor luwih saka 5 yuta rekaman dina iki sajrone sawetara menit, gampang takon data, lan ngekspor cathetan sing dibutuhake. Alat kasebut digunakake kanthi tanpa cacat!

CSV Explorer

Fitur CSV Explorer Kalebu

  • Data Gedhe (utawa Ukuran Biasa) - Sawetara baris utawa sawetara yuta baris, CSV Explorer nggawe mbukak lan nganalisa file CSV gedhe kanthi cepet lan gampang.
  • Manipulasi - CSV Explorer gampang digunakake. Ing sawetara klik, saring, telusuran, lan manipulasi data kanggo nemokake jarum ing tumpukan jerami utawa kanggo njupuk gambaran gedhe.
  • kaca - CSV Explorer ngidini sampeyan nggoleki lan ngekspor file - malah bisa nyampurake file kanthi jumlah rekaman sing sampeyan karepake ing saben.
  • Visualisasikan & Sambungake - Plot data, nyimpen grafik kanggo presentasi, utawa ekspor asil menyang Excel kanggo analisis luwih lanjut.

Miwiti CSV Explorer

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.