CSS3 Sudut, Gradien, Bayangan lan liya-liyane…

sifat CSS3

Cascading Style Sheets (CSS) minangka teknologi sing luar biasa, ngidini sampeyan misahake konten kanthi gampang karo desain. Kita isih kerja bareng karo perusahaan sing duwe situs lan antarmuka sing wis kode hard, meksa supaya bisa gumantung karo pangembang kanggo nggawe suntingan. Yen ana perusahaan sampeyan, sampeyan kudu njerit tim pangembangan (utawa entuk sing anyar). Rilis awal CSS yaiku 14 taun kepungkur! Saiki kita wis kaping telu CSS3.

CSS3 saiki diadopsi lan didhukung ing kabeh versi browser populer paling anyar, lan saiki wayahe nggunakake! Yen sampeyan ora ngerti apa sing bisa ditindakake karo CSS3, sijixtrapixel wis nggabungake Infographic sing apik ing fitur utama sing diaktifake CSS3 - kalebu ngetrapake radius wates (sudhut bunder), opacity (kemampuan ndeleng liwat unsur), gambar wates, pirang-pirang gambar latar mburi, gradien, transisi warna, bayangan elemen lan bayangan font. Ana sawetara efek luar biasa sing bisa dikembangake kombinasi HTML5 lan CSS3.

Napa CSS3 penting? Saiki, desainer nggunakake kombinasi grafis, HTML lan CSS kanggo ngrancang kaca web kanthi estetis. Sawise kabeh elemen grafis didhukung, pungkasane bisa ngilangi Illustrator utawa Photoshop lan browser nggawe grafik lan lapisan kaya sing dikepengini. Iki bisa uga isih ana sepuluh taun - nanging yen nyedhaki kita, luwih becik situs sing bisa dikembangake lan luwih gampang dikembangake kanthi cepet.

css3 infographic lengkap

Yen sampeyan kepengin nggunakake CSS3 amarga pangguna utawa pengunjung isih nggunakake browser lawas, ana perpustakaan JavaScript kaya Mondernizr ing kana sampeyan bisa nyakup proyek HTML5 lan CSS3 sing bakal mbantu browser lawas nggawe elemen kanthi akurat.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.