Kurangi Ukuran File CSS sampeyan nganti 20% utawa luwih

cleancss

Sawise situs dikembangake, biasane khas file sheet cascading (CSS) tuwuh nalika sampeyan terus ngatur situs kanthi suwe. Sanajan desainer sampeyan mbukak CSS kaping pisanan, bisa uga duwe macem-macem komentar lan format ekstra sing dadi kembung. Nyuda file sing ditempelake kaya CSS lan JavaScript bisa mbantu nyuda wektu mbukak nalika pengunjung teka ing situs sampeyan.

Nyuda file ora gampang… nanging, kaya biasane, ana alat sing bisa mbantu sampeyan. Aku kelakon CleanCSS, aplikasi sing apik kanggo format CSS lan ngoptimalake ukuran file CSS. Aku mbukak file CSS liwat lan nyuda ukuran file dadi 16%. Aku nindakake kanggo salah sawijining klien lan nyuda file CSS udakara 30%.

pangoptimal css s

Yen sampeyan pengin ngoptimalake JavaScript, Google Labs duwe produk Java Penutup Kompeni gratis kanggo didownload - utawa sampeyan bisa nggunakake versi online saka Closure Compiler.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.