Crunched: Platform Presentasi sing Mbantu Sampeyan Adol

crunched

Crunched minangka platform rapat lan presentasi online sing dioptimalake kanggo adol. Saingan langsung karo wong-wong kaya WebEx lan GotoMeeting, Crunched wis nyederhanakake proses kanthi nduwe sistem sing fokus ing rapat, nglacak lan nuduhake file, presentasi utawa layar liwat kaca web. Ora ana piranti lunak sing bisa didownload lan disiyapake dening sapa wae ... cukup temokake ing URL rapat sing ditemtokake!

Crunched nawakake fitur tombol ing ngisor iki:

  • Meet - Miwiti konferensi web tanpa piranti lunak sing nyedhot jiwa. Akun kasebut dilengkapi URL pribadi lan nomer konferensi.
  • Sambungake - Duwe interaksi pribadi liyane karo pelanggan. Kajaba ngobrol, sampeyan uga bisa ndeleng profil sosial informasi pamiarso lan lokalitas.
  • saiki - Ngatur lan nampilake geladhak utawa nuduhake layar sampeyan. Tim penjualan sampeyan uga bisa nuduhake lan ngrekam presentasi!
  • track - Presentasi email liwat tautan sing bisa dilacak, deleng sapa sing maca lan suwene kasebut
  • Kolaborasi - Nuduhake presentasi, rapat, cathetan lan email karo tim sampeyan supaya kabeh wong bisa ngrampungake transaksi

Tim penjualan uga bisa nuduhake presentasi lan ngamati metrik ing kabeh personel sales. Iki bisa mbukak informasi tartamtu babagan bedane presentasi ing antarane para performa dhuwur lan liyane ing tim penjualan sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.