Crunchbase Enterprise kanggo Salesforce: Ngenali, Ngimpor, lan Nyinkronake Data Prospek B2B

Crunchbase kanggo Salesforce

Perusahaan ing saindenging jagad iki nduwe pengaruh Crunchbase data kanggo memperkaya database prospek bisnis, njamin higienis data sing apik, lan nyedhiyakake akses menyang tim penjualan menyang informasi perusahaan sing dibutuhake kanggo nemokake kesempatan.

Crunchbase - Firmagraphics lan Data Perusahaan

Crunchbase ngluncurake sing anyar Integrasi Salesforce kanggo kabeh pangguna Crunchbase sing bakal ngaktifake individu lan tim sales cilik supaya bisa nemokake lan ngaktifake kanthi prospek berkualitas tinggi.

Nganyari iki kasedhiya ing wektu utamane kanggo para salesman - kanthi 80% perusahaan kanthi aktif nggoleki cara kanggo mindhah strategi go-to-market menyang digital, lan kanthi 32% pangguna keputusan ujar manawa ana kemungkinan pangowahan sing gegandhengan karo pandemi kanggo pendekatan sales saiki bakal tetep. 

Kanthi integrasi iki, pangguna Crunchbase ora bakal mbutuhake wektu maneh kanggo ngekspor prospek kanthi manual saka Crunchbase menyang CRM. Integrasi Salesforce kanggo Crunchbase Enterprise ngidini sampeyan ngasilake kabeh data akun Salesforce sing anyar kanthi data finansial lan komprehensif data Crunchbase (yaiku 40+ bidang data).

Ngimpor lan nyinkronake data perusahaan saka Crunchbase menyang Salesforce

Crunchbase menyang Fitur Salesforce

  • Liwat riset menyang menjangkau sawetara klik: Filter telusuran Crunchbase, dipasangake karo pengalaman profil perusahaan anyar ngidini pangguna sinau babagan perusahaan tartamtu, nemokake prospek, lan nyimpen langsung menyang Salesforce.
  • Fokus kanggo adol, dudu entri data: Deleng prospek endi sing wis ana ing Salesforce lan aja ngrekam duplikasi. Nalika pangguna nemokake lan nyimpen prospek anyar saka Crunchbase menyang Salesforce, informasi dhasar perusahaan sing dibutuhake kanggo nggawe pribadi jangkauan uga disimpen.
  • Duwe prospek sing disimpen: Kanthi persaingan sengit ing antarane para salesman, tantangan pertama asring nuntut prospek. Prospek pangguna sing disimpen saka Crunchbase menyang Salesforce bakal diwenehi jeneng.

Salesmen ngupayakake golek calon pelanggan sing isih duwe tenaga tuku sajrone krisis ekonomi iki. Dheweke mbuwang wektu sing larang banget kanggo nggoleki lan kualifikasi petunjuk anyar, sadurunge sadurunge ngirim email penjangkauan awal. Integrasi Salesforce anyar nyepetake proses prospek kanthi nggabungake alat prospek Crunchbase lan basis data perusahaan kanthi alur kerja tim sales sing ana. Saiki, sadeyan bisa nyinkronake akun anyar kanthi cepet sing ditemokake ing Crunchbase langsung menyang CRM. Lan, gampang deleng akun Crunchbase sing ilang saka conto Salesforce, saengga bisa nemokake akun sing durung ana sing diklaim tim.

Arman Javaharian, Kepala Produk Crunchbase

Crunchbase uga bubar ngluncurake a ngrancang ulang profil perusahaan kanthi ringkesan tab sing mbukak poin data utama sing mbantu para salesman kanthi cepet: 

  • Ngerti apa sing ditindakake perusahaan lan status pertumbuhane.
  • Analisis kinerja perusahaan kanthi informasi finansial kalebu total pendanaan lan akuisisi.
  • Rincian babagan rincian kanggo mutusake manawa perusahaan cocog karo kabutuhane liwat informasi mendalam babagan teknologi perusahaan, perkiraan kisaran penghasilan, wong, lan sinyal pertumbuhan.

Sinau Liyane babagan Crunchbase kanggo Perusahaan

Sanggahan: Douglas minangka pendiri saka Highbridge, a Mitra Salesforce

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.