CrowdTwist: Nyurung, Ngenali lan Ngganjar Kasetyan

wong akeh

CrowdTwist nawakake platform label putih, majeng Analytics lan ngrampungake alat manajemen lan nglaporake kanggo nggabungake, ngluncurake, ngatur, lan nggedhekake upaya nggawe merek sampeyan. Kita bubar wis wawancara apik karo Irving Fain ing Edge Radio Web lan menehi kita wawasan babagan perusahaan sing pancen duwe pengaruh pemasaran lan penghargaan lintas-saluran perusahaan.

Kampanye Faktor CrowdTwist X

Yen sampeyan pengin ndeleng kepiye carane mengkoordinasi, kampanye nasional dileksanakake, aja luwih adoh saka studi kasus Factor X CrowdTwist. Kanthi pamirsa luwih saka 8.5 yuta wong, Fox's The X Factor pengin golek cara anyar supaya bisa nonton sadurunge, sajrone lan sawise acara kasebut.

Kampanye kasebut pengin ndownload undhuhan aplikasi seluler acara uga nambah kegiatan sosial sing digawe para pamirsa ing kaca Facebook lan tagar Twitter. Pungkasane, Fox pengin nyedhiyakake ekspos tambahan lan kesempatan promosi premium kanggo sponsor utama acara kayata Pepsi, BestBuy lan Verizon.

Fox nggunakake platform CrowdTwist kanggo nyedhiyakake pamirsa program penghargaan penggemar utama, sing dipromosekake liwat pariwara nasional kanthi kemitraan karo sponsor judhul Pepsi. Ing musim iki, para penggemar bisa entuk nilai kanggo kabeh cara interaksi karo acara kasebut, kalebu:

  • Ndownload aplikasi seluler acara kasebut
  • Kunjungi situs web X Factor
  • Nonton pre-show Pepsi
  • Voting kanthi online utawa liwat ponsel sing pengin dikatutake para kontestan
  • Nyinkronake aplikasi seluler kanthi pertunjukan langsung lan menehi rating para kontestan liwat layar kaping pindho
  • Melu nuduhake kaca Facebook lan Twitter
  • Ndeleng galeri foto, maca artikel, mlebu lan maca nuduhake email sing gegandhengan lan liya-liyane…

Penggemar bisa nebus poin kanggo macem-macem hadiah kalebu penyebutan Twitter selebriti saka hakim acara kasebut, barang edisi terbatas lan macem-macem elektronik konsumen sing akeh panjaluk saka mitra acara kasebut. Program inovatif iki nyedhiyakake Fox ngunggahake keterlibatan pamirso, kegiatan layar kapindho, interaksi sosial lan unduhan seluler, uga nilai tambahan lan pajanan kanggo macem-macem sponsor.

Asil Faktor CrowdTwist X

  • Meh 250,000 wong ndhaptar kanggo melu program kasetyan acara kasebut sajrone musim 16 minggu.
  • Luwih saka 75% anggota ndownload Aplikasi seluler XTRA FACTOR, kanthi 35% anggota nyinkronake pengalaman seluler sajrone acara langsung kanggo mbukak kunci fitur lan konten bonus.
  • Luwih saka 50% kabeh anggota berinteraksi ing macem-macem properti acara saben minggu, kanthi anggota ndeleng 6x jumlah kaca web tinimbang dudu anggota.
  • Platform kasebut ngukur efektifitas meh 10 yuta kesan media sosial ing Facebook & Twitter.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.