Crowdsource Pembersihan Data B2B Sampeyan

sumber akeh b2b

Minggu kepungkur aku duwe diskusi apik karo para warga ing NetProspex, Piranti Lunak minangka toolet Layanan sing ngidini sampeyan nambah lan verifikasi bisnis menyang cathetan kontak bisnis. Sistem kasebut cukup sugih, wis nglumpukake data ing luwih saka 21 yuta kontak B2B sing wis diverifikasi.

kertu bisnis sKadhangkala gampang nglumpukake jeneng, alamat email utawa bagean liyane saka informasi pesta. Nanging, wong-wong mindhah kerja saben sawetara taun kanthi rata-rata, dadi basis data B2B asring stagnan. Ngirim email sing wis mati bisa nduwe pengaruh sing ora apik ing pangiriman email lan malah sampeyan bisa diblokir. Kajaba iku, ora mbantu tim sales nalika timbal mlebu data sebagean.

NetProspex rapi integral karo CRM lan saiki bakal menehi API saengga sistem eksternal bisa ngresiki lan ningkatake datane kanthi otomatis. Minangka insentif tambahan, nalika sampeyan ngunggah cathetan anyar menyang NetProspex, sampeyan bakal diwenehi kredit… amarga sampeyan wis dadi bagean saka akeh wong sing verifikasi data! Iki minangka cara sing nyenengake kanggo perusahaan anyar sing bisa narik kawigaten kanggo nggabungake layanan lan njaga biaya kanggo para pelanggan!

Mangkene carane Netprospex bisa digunakake:

  1. Pangguna nambah kontak menyang basis data NetProspex kanggo ngganti kontak anyar. Rangkaian teknologi kepemilikan digunakake kanggo mesthekake yen data sing diasilake saka akeh diverifikasi lan kualitas basis data dijaga kanthi suwe.
  2. Alat telusuran adhedhasar web NetProspex nyedhiyakake visibilitas sing luwih gedhe menyang pamirsa target sing tepat, lan ngidini pangguna pamisahan prospek kanthi kriteria nargetake kalebu fungsi kerja, industri, ukuran perusahaan, lokasi geografis, perusahaan tartamtu, jeneng, penyebaran teknologi, lan liya-liyane.
  3. Cathetan pungkasan diwenehake karo informasi kontak, informasi profil sosial, lan tanggal lan skor sing nuduhake akurasi lan wektu rekaman wis diverifikasi.

verifikasi clenestep

Sistem kasebut cukup terjangkau (kanthi jaminan kualitas) wiwit $ 0.75 per rekor. Biaya dikurangi sithik yen sampeyan tuku kredit undhuhan sadurunge ... nganti 18 sen saben rekor kanggo 1 yuta rekaman. Kanggo sapa wae sing tuku layanan pembersih data biyen ... regane cukup murah. Aja lali, sampeyan uga bakal entuk kredit kanggo unggahan!

Sampeyan uga bisa nggunakake NetProspex's kemampuan telusuran:
search

Kanggo sampeyan sing mikir sistem kaya iki bisa uga ala: Yen rekaman didol menyang NetProspex, kontak bakal dikabari lan diwenehi kesempatan kanggo milih, lan mbusak informasi kasebut saka basis data NetProspex. Iku cukup langkah saka sistem liyane sing nglumpukake lan adol data tanpa preduli! Kajaba iku, NetProspex nuntut pelanggan supaya tundhuk CAN-SPAM sadurunge nggunakake cathetan kanggo email.

4 Komentar

  1. 1

    Dadi Doug, apa iki pariwara? Amarga sampeyan wis nyathet sawetara kebohongan sing jelas ing artikel iki sing kayane ora liya minangka penempatan iklan sing dimulyakake. Bagean babagan verifikasi legitimasi email… ya, iku ora bener, amarga alamat emailku ana ing dhaptar. Yen ana wong sing nyeluk aku lan ujar, "Hei, apa sampeyan ngirim alamat email sampeyan karo wong liya?" Kayane wangsulane? 

    Alamat emailku mlebu ing basis data iki lan aku wis nyoba ngilangi. Aku seneng komentar sethithik babagan kabijakan "milih" ing endi wong-wong sing pancen loman bakal nelpon lan takon "Pak. pelanggan, kita tuku alamat email sampeyan saka sawetara pengecer mati sing mutusake dheweke ora seneng mung entuk bathi saka penjualan sampeyan, mula dheweke adol sampeyan, mula apa sampeyan adol info sampeyan menyang wong liya? ”Amarga aku yakin 21 yuta wong bakal setuju bakal ditipu karo wong liya. Kayane rada aneh, apa ora? Seneng dingerteni manawa aku wis nyebabake sawetara pelanggan dadi tambah nemen karo NetProspex, mula aku mung ngarep-arep yen bakal kelangan bisnis amarga saka masalah. 

    Ing ngisor iki Doug; sampeyan ORA NGIRIM EBANJAR karo iklan kanggo tuku omong kosong acak. Sampeyan ora ngirim surat menyang wong liya kanggo tuku omong kosong sing relevan. Strategi sing gagal sing ora entuk apa-apa, kajaba sampeyan dhaptar ireng saka server lan nyebabake tarif mbukak lan klik sampeyan ambruk kaya watu pribahasa. Pelanggan sing sampeyan bisa ngamanake liwat email spam, telpon lan faks minangka penyebut umum paling murah nalika entuk untung. Yen tujuane kanggo ngapusi wong, pencet kanthi cepet lan cepet banjur ilang ing wayah wengi, mula iki bisa dadi program kanggo sampeyan! Yen tujuan sampeyan kanggo nggawe loyalitas pelanggan lan nuwuhake kapercayan, program iki bakal dadi kuku ing peti sampeyan. Pelanggan sing setya (cerdas) ora tuku saka spammer.   

    • 2

      Apa sampeyan ujar utawa ora ujar: "Yen rekaman didol menyang NetProspex, kontak bakal dilaporake lan diwenehi kesempatan kanggo milih, lan mbusak informasi kasebut saka basis data NetProspex."

      Saiki aku ora yakin apa sing sampeyan anggep apus-apus, nanging nalika sampeyan ujar sing ora bener, aku bingung kepiye kedadeyan kasebut bakal bener. NetProspex ora nate ngubungi aku kanggo "njaluk idin." 

      Babagan panggunaan email sing tanggung jawab, dakkandhani utawa tanggung jawab babagan tanggung jawab. Nganggep manawa ana sing ora ati-ati karo alamat email "ora tanggung jawab." Nganggep sedhela manawa wong sing wis mesthi ngerti hukum spam lan teknik spam ora ngati-ati kanthi alamat email ... sing "ora tanggung jawab." Tanggung jawabku rampung nalika organisasi jahat nggunakake alamat email kanggo entuk bathi nalika ngaku ora bakal nindakake. Tanggung jawabku rampung nalika perusahaan mbayar blogger kanggo nulis artikel sing apik babagan layanane supaya dheweke bisa ngaku yen "beda". Nanging aku yakin sampeyan ora dibayar kanggo review sampeyan, amarga kita kabeh ngerti manawa blogger seneng nglampahi dhuwit kanggo lelungan menyang perusahaan acak supaya bisa nulis ulasan babagan produke. Nyatane, mung ringkesan artikel ing situs iki nuduhake manawa sampeyan katon akeh barang saka perusahaan kanthi "artikel". Kayane kita saiki ora bisa ngandel karo sapa wae, uga ora ana pikiran bastion pungkasan sing pungkasan.

      • 3

        Stephen,

        Ayo diwiwiti karo nelpon jeneng terus. Ngapusi minangka "pernyataan palsu sing digawe kanthi sengaja ngapusi". Aku nyedhiyakake blog informasi gratis kanggo sing pengin nyedhiyakake warta lan informasi babagan produk sing bakal mbantu upaya pemasaran perusahaan. Kepiye gaweyanku diganjar yen mung ngapusi? Pira aku sing duwe pamaca? Napa reputasi lan bisnisku dilebokake kaya ngono?

        Waca kabijakan Netprospex:
        "Pangguna bisa milih milih ora nampa komunikasi email liwat NetProspex lan instruksi milih sing jelas kalebu ing pesen e-mail utawa mung nelpon kita ing 1-888-826-4877."

        Apa sampeyan nelpon?

        Posting blogku nglaporake proses sing padha sing padha diterangake ing demonstrasi kasebut. Yen sampeyan frustasi karo bisnis "nakal" sing nuduhake email utawa nggunakake salah, coba gunakake! Aku pengin banget sampeyan! Yen dheweke nindakake apa sing sampeyan ucapake, aku ora nyepelakake kanthi cara apa wae. Yen sampeyan ngira yen dheweke wis nglanggar syarat layanan, nuntut. Yen padha nglanggar peraturan SPAM, lapor. Aku ora bisa nulungi kowe. Aku ora nyambut gawe kanggo dheweke. Aku ora nambah alamat email sampeyan. Aku ora ngirim email menyang sampeyan.

        Yen sampeyan yakin aku nglanggar peraturan FCC lan mbayar artikel lan ora dakwartakake, lapur aku! Aku bisa njamin manawa bukuku wis tertib. Aku duwe pamirsa sing apik sing ngurmati gaweyanku lan blog terus apik. Aku ora butuh dhukungan. Trolling sengsara sampeyan ing papan liya.

        Doug

        • 4

          "Nalika rekaman didol menyang NetProspex, kontak bakal dilaporake lan diwenehi kesempatan kanggo milih, lan mbusak informasi kasebut saka basis data NetProspex."

          Sampeyan terus ngindhari iki lan aku arep takon maneh, minangka cathetan, iki utawa apa dudu kabijakane? Apa sampeyan wis nyoba nyoba verifikasi iki utawa sampeyan mung menehi prentah? Kaya sing dakkandhakake sadurunge, blog sampeyan diwaca kaya iklan, lan nalika ngirim gambar perusahaan sing ora akurat, uga kabijakan sing sejatine ora dianut, aku isih kepengin ngerti kenapa sampeyan bakal nglaporake babagan apa wae tanpa verifikasi pernyataan sing akurat. Iku kaya wawancara karo tersangka pembunuhan lan takon apa dheweke nindakake tindak pidana kasebut, banjur nglaporake wangsulane minangka temenan kasunyatane. Paling ora, sampeyan salah duwe jurnalisme sing kurang apik. Sampeyan nelpon trolling iki; Aku nganggep iki mbenerake (lan aku apik ing kene) minangka kesalahan sing salah. 

          Lan yen aku troll, sampeyan nglanggar aturan pisanan. Aja mangan troll.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.